duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEPremierul Poloniei: Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene. Acesta...

Premierul Poloniei: Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene. Acesta este unul dintre principalele obiective ale politicii noastre sociale

Polonia vrea să consolideze în continuare rolul familiei în viața socială, potrivit anunțului premierului Mateusz Morawiecki la conferința V4 + Coalition Pro Familia. Ministrul polonez pentru familie și politici sociale, Marlena Maląg, a participat, de asemenea, la conferință, alături de vice-miniștrii polonezi și miniștrii sociali din Grupul de la Visegrád și din alte state ale UE.

Morawiecki a anunțat continuarea programului de alocație pentru copii, care va fi introdus ca parte a Noului acord polonez. El a subliniat că familia este celula socială fundamentală a națiunii și a Europei.

Vrem să promovăm familia ca parte a Uniunii Europene. Acesta este unul dintre principalele obiective ale politicii noastre sociale pe forumul UE, despre care am vorbit în timpul summitului de la Porto. Am pus o presiune uriașă pe asigurarea adecvată a nevoilor de bază ale familiilor în buget și în legislația de stat și internațională”, a declarat Morawiecki într-o postare pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prim-ministrul polonez a menționat că guvernul de coaliție Dreapta Unită a reușit să introducă programul polonez de alocație pentru copii datorită stabilirii sistemelor de finanțare publică și impozitare. Peste 31 de miliarde de euro au ajuns în buzunarele polonezilor ca parte a programului.

Stat polonez unit și prosper

Suntem mândri de politica de promovare a familiilor în care copiii pot fi crescuți în siguranță cu dragoste și își pot dezvolta pașnic talentele. Toate acestea fac parte din marele plan de a construi un stat polonez unit și prosper“, a scris prim-ministrul și a încurajat municipalitățile să sprijine familiile, deoarece acestea sunt fundamentul viitorului Poloniei. Ca exemplu al acestui sprijin, el a subliniat reducerile pentru transportul public și instituții.

Premierul a subliniat că Polonia va continua să aibă grijă de securitatea nevoilor și obiectivelor de bază ale familiilor în cadrul bugetelor și reglementărilor nu numai ale politicii statului polonez, ci și a întregii Uniuni Europene, precizează Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Pai spre deosebire de statul român care mimează politica de protecție a mamei și copilului sperând în îmbunătățirea natalității cu promisiuni și minciuni sfruntate, încurajând indirect dar consecvent familiile de bolnavi mintal care nu oferă un spor de populație!!!, polonezi adopta masuri de “conservare a speciei” creind în acest mod premisele unei continuității. Oricum, în toate domeniile, polonezi sunt cu mult înaintea noastră. Și avansul lor se va mari în ani următori! Cred ca din toate tarile foste comuniste România este codasa la absolut toate capitolele: infrastructura, politica demografica, învățământ și educație, sport și cultură, conștiință națională. Poate la nesimțire, lene, smecherii de tot felul, lipsa de patriotism, pretenții exagerate să fim fruntea Europei!!!

  2. Polonia are viitor, restul vor avea doar trecut.

    Cand nu faci copii, natiunea ta va fi ÎNLOCUITĂ de alții, in speță de musulmani de care poți să zici ce vrei dar care au valori și le respectă și de aceea au viitor. Cei care nu mai au valori se mai distrează o generație-două la mall, apoi vor pleca fruntea la musulmanii triumfători care le vor schingiui pe feministe :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE