ACTUALITATEPremierul Nicolae Ciucă: Stema naţională şi imnul naţional reprezintă simbolurile naţionale de...

Premierul Nicolae Ciucă: Stema naţională şi imnul naţional reprezintă simbolurile naţionale de respect, de demnitate şi onoare

Stema şi imnul reprezintă simbolurile naţionale de respect, de demnitate şi onoare şi respectul faţă de istorie, prezent, dar mai ales faţă de viitor, a afirmat, duminică, premierul Nicolae Ciucă, prezent în Piaţa Tricolorului din Capitală la ceremonia publică de Înălţare a Drapelului României, informează Agerpres.

Pe 26 iunie, românii sărbătoresc Ziua Drapelului Național.

„Stema naţională şi imnul naţional reprezintă simbolurile naţionale de respect, de demnitate şi onoare, reprezintă respectul faţă de istorie, faţă de prezent şi mai ales faţă de viitor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au participat şi îndeosebi organizatorilor acestei activităţi. Am putut să vedem alături de instituţiile statului, societatea civilă un gest cât se poate de frumos şi emoţionant şi le mulţumesc copiilor că în această dimineaţă au fost alături de noi să sărbătorim Ziua Drapelului. La mulţi ani!”, a spus premierul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Ceremonia a fost organizată de Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Primăria Municipiului Bucureşti şi Comandamentul Garnizoanei Bucureşti.

La eveniment au participat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan, prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate