ACTUALITATEPremierul Ludovic Orban: După alegeri, urmează patru ani de pace politică şi...

Premierul Ludovic Orban: După alegeri, urmează patru ani de pace politică şi oportunităţi pe care nu le-am întâlnit în istorie. „O să fim tigrii Europei”

Premierul Ludovic Orban visează la ani glorioși, de pace și prosperitate, ce vor începe în România imediat după alegerile din 6 decembrie, după ce competiția electorală o să fie lăsată în urmă.

O să devenim un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est, promite premierul Orban, potrivit Agerpres.

„Mai avem puţin până în 6 decembrie, când vor fi alegeri pentru Parlament, după care vom urma patru ani de pace politică, vom avea patru ani fără alegeri. Nu numai că vom avea patru ani de pace politică în care vom putea conlucra, pentru că nu mai bate la uşă nicio competiţie electorală care să scoată din noi dorinţa de a lua faţa celorlalţi, dar va fi o perioadă în care România va avea oportunităţi cu care nu s-a mai întâlnit în istoria sa recentă şi chiar în istoria sa”, a explicat Orban.

Oportunitățile, a menționat premierul, țin atât de poziția geostrategică a României, de economiei mondiale, dar mai ales de fondurile europene.

„Cred că aceşti patru ani pot să reprezinte pentru România o evoluţie spectaculoasă care să ne plaseze în rândul celor mai dezvoltate ţări la nivel european, cel puţin să devenim un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est”,  a concluzionat premierul Orban, prezent, sâmbătă, la şedinţa festivă de constituire a Consiliului Judeţean Arad.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...