duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEPremierul Ludovic Orban, despre protestul din Piața Universității față de restricțiile impuse...

Premierul Ludovic Orban, despre protestul din Piața Universității față de restricțiile impuse de autorități: Lipsit de noimă!

Premierul Ludovic Orban a caracterizat protestul de sâmbătă din Piața Universității ca fiind lipsit de noimă, considerând că să demonstrezi împotriva obligativității purtării măștii este absurd.

“Sunt convins că cei care nu respectă regulile vor fi amendaţi în conformitate cu legea. (…) Noi ne-am ferit să avem intervenţii, mai ales că au fost mai multe manifestaţii care nu au avut amploare şi nici nu au avut o temă – asta mi se pare o temă absurdă, să demonstrezi împotriva măştii. Chiar mi se pare ceva… (…) Adică, mi se pare un gest complet lipsit de noimă. (…) Ce să fac? Să îi dispersez ca să creez şi mai mult…? Nu, legea va fi aplicată”, a precizat premierul, la finalul unei vizite efectuate la DSP Bucureşti, transmite Agerpres.

Totodată, potrivit sursei citate, întrebat ce le transmite persoanelor care protestează sâmbătă, în Piaţa Universităţii, premierul a declarat că acest mijloc de protecţie este preferabil unei îmbolnăviri, care ar putea necesita inclusiv mască de oxigen.

Așa cum a relatat R3Media, sâmbătă seara a avut loc un protest față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE