ACTUALITATEPremierul Ludovic Orban, despre alegerile din România: Există oameni instruiți special să...

Premierul Ludovic Orban, despre alegerile din România: Există oameni instruiți special să fure voturi

Premierul Ludovic Orban a făcut, duminică seara, la RomâniaTV, o declarație surprinzătoare despre alegerile din România, confirmând că există oameni special instruiți să fure voturi.

„(Se fură voturi în România?, n.red.) Da. Oameni care sunt instruiți special pentru asta, cu diferite tertipuri. Dacă ei văd că, spre exemplu, delegatul PMP nu e atent sau nu e în sală, numără votul PMP la altcineva. De multe ori, delegații sunt puși să semneze în alb datele proceselor verbale, pentru că le spun că este o formalitate. Sau fac rost de o ștampilă, o pun cu elastic în rever și mai pun un vot, ca să anuleze votul”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unei emisiuni la RomâniaTV, la care a participat alături de noul primar al Capitalei, Nicușor Dan.

Totodată, potrivit sursei citate, Ludovic Orban a anunțat că luni se va aproba în forurile de conducere PNL un protocol de colaborare cu PMP în consiliile judeţene şi locale, inclusiv la Bucureşti.

„PMP e aliat cu noi la guvernare. Chiar dacă am pierdut din voturile unor votanţi de dreapta, Nicuşor Dan a reuşit să câştige”, a menționat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite