marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEPremierul Ludovic Orban, despre alegerile din România: Există oameni instruiți special să...

Premierul Ludovic Orban, despre alegerile din România: Există oameni instruiți special să fure voturi

Premierul Ludovic Orban a făcut, duminică seara, la RomâniaTV, o declarație surprinzătoare despre alegerile din România, confirmând că există oameni special instruiți să fure voturi.

„(Se fură voturi în România?, n.red.) Da. Oameni care sunt instruiți special pentru asta, cu diferite tertipuri. Dacă ei văd că, spre exemplu, delegatul PMP nu e atent sau nu e în sală, numără votul PMP la altcineva. De multe ori, delegații sunt puși să semneze în alb datele proceselor verbale, pentru că le spun că este o formalitate. Sau fac rost de o ștampilă, o pun cu elastic în rever și mai pun un vot, ca să anuleze votul”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unei emisiuni la RomâniaTV, la care a participat alături de noul primar al Capitalei, Nicușor Dan.

Totodată, potrivit sursei citate, Ludovic Orban a anunțat că luni se va aproba în forurile de conducere PNL un protocol de colaborare cu PMP în consiliile judeţene şi locale, inclusiv la Bucureşti.

„PMP e aliat cu noi la guvernare. Chiar dacă am pierdut din voturile unor votanţi de dreapta, Nicuşor Dan a reuşit să câştige”, a menționat Orban.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE