ACTUALITATEPremierul interimar, Nicolae Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara...

Premierul interimar, Nicolae Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a anunțat, luni, că autoritățile au tot ce le trebuie pentru a începe campania de vaccinare pe 27 decembrie.

Declarația a fost făcută la evenimentul de inaugurare a Punctului Mobil de colectare de plasmă convalescentă, la nivelul Spitalului de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” al MAI.

„Avem tot ceea ce ne trebuie astfel încât să putem demara campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie şi folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă (…)”, a spus premierul interimar, Nicolae Ciucă, potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Guvernului.

Totodată, premierul interimar a îndemnat la respectarea restricțiilor în perioada Crăciunului.

Reamintim că medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a anunțat, duminică, că președintele Klaus Iohannis se va vaccina în a doua etapă a campaniei, la recomandarea specialiștilor care au considerat că gestul președintelui de a se vaccina printre primii ar da naștere la speculații.

Totodată, mericul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat, recent, că se va vaccina cel mai probabil anul viitor, în prezent având anticorpi, după infectarea cu coronavirus.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...