joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPremierul Franței cere înscrierea avortului în Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene

Premierul Franței cere înscrierea avortului în Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene

Premierul francez Elisabeth Borne a cerut ca avortul să fie înscris în Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene și în Constituția țării sale, informează Agerpres.

Conform acesteia, „extrema dreaptă” ar pune „sub semnul întrebării dreptul la avort”.

„În contextul acestui regres şi inclusiv ca urmare a faptului că în Europa extrema dreaptă pune sub semnul întrebării dreptul la avort, rezultă importanța de a-l înscrie ca drept fundamental”, a argumentat Elisabeth Borne, în timp ce vizita un centru contraceptiv din Paris.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ea a motivat intenția de recenta decizie a Curții Supreme de Justiție a SUA care a transferat decizia privind avortul la nivelul fiecărui stat în parte.

Carta drepturilor fundamentale a UE a fost proclamată pe 7 decembrie 2000, la Consiliul European de la Nisa. Ea reunește ansamblul drepturilor civice, politice, economice și sociale de care se bucură cetățenii europeni și toți cei care trăiesc pe teritoriul UE.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Este un pas satanic care va transforma UE intr o URSS

    Acum avem „libertate” de a avorta. Dacă inscriu in Cartă, va exista „drept” de a avorta, adică vor putea obliga medicii să facă avorturi, vor finanța cu bani publici avortul și vor putea interzice inclusiv criticile adresate avorturilor, deoarece se va spune că orice discurs critic vrea să suprime drepturi.

    Europa va deveni oficial o civilizație a morții și va fi bună de cucerit de musulmani, sau ruși, oricine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE