EDUCAȚIEPremierul Florin Cîțu a jucat fotbal cu elevii în curtea școlii, la...

Premierul Florin Cîțu a jucat fotbal cu elevii în curtea școlii, la Seminarul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare

Premierul României, Florin Cîțu, a făcut o vizită oficială la Satu Mare pentru a supraveghea campania de vaccinare și modul în care decurg proiectele de dezvoltare a infrastructurii în zonă. La finalul vizitei, acesta s-a alăturat copiilor ce tocmai terminaseră ora de educație fizică pentru a juca fotbal.

„Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții 🙂”, scrie Florin Cîțu, într-o postare pe Facebook căruia i se adaugă videoclipul cu joaca elevilor alături de premier.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...