ACTUALITATEPremierul Florin Cîțu a anunțat că datele românilor din evidența populației a...

Premierul Florin Cîțu a anunțat că datele românilor din evidența populației a MAI vor fi fi la dispoziția BĂNCILOR

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că băncile vor avea acces la baza de date a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), deoarece au cerut acces la aceste informații.

„Se va rezolva problema. Am înțeles nevoia, pentru că, pe de o parte există Oficiul de Spălare a Banilor care cere informații de la sistemul bancar și le impune anumite reguli, iar pe de altă parte nu au cum să ia aceste informații, sunt cumva prinși la mijloc. Vom găsi soluția să aibă acces la informații pentru know your client și vor rezolva anul acesta”, a declarat Cîțu.

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat anunțul Premierului:

„Se zice că la întâlnirea lui van Groningen cu vătaful său, Cîțu, s-a discutat accesul băncilor la datele noastre cu caracter personal. Probabil că sunt cele colectate timp de un an și jumătate, în pandemie. Iată un bun motiv pentru disperarea cu care tehnocrații se grăbesc să impună adeverința “verde””.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Deci Câțu face din stat un furnizor pentru bănci.

    Au cerut băncile datele personale, gata, statul se execută că o zis ING și Groningen.

    Băncile vor profit deci statul să se mobilizeze să le dea informațiile colectate, clasificate și ordonate, așa, la cheie, să poată băncile să iasă mai ieftin in loc să-și facă propriile prospectări. Deci practic statul lucrează pentru bănci , ăsta-i conceptul lui Câțu și al liberalilor.

  2. Pentru cei ce nu înţeleg încă ce face Cîţu (şi gaşca lui) – citiţi Confessions of an Economic Hitman, de John Perkins.

      • Cartea o citisem înainte să fim binecuvântaţi cu Cîţu prim-ministru. Acum participăm la un reality-show pe pielea noastră, mai realist decât orice ecranizare după cartea în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...