News ȘTIRI Pregătiri pentru carantina de iarnă? Londra anulează focurile de artificii de Anul...

Pregătiri pentru carantina de iarnă? Londra anulează focurile de artificii de Anul Nou, în Germania se anunță slujbe de Crăciun în aer liber

Tradiționalele focuri de artificii organizate la Londra la trecerea dintre ani au fost anulate, a anunțat, vineri, Sadiq Khan, primarul capitalei britanice, relatează anunță Agerpres, citând AFP.

Anunțul primarului a fost făcut cu trei luni înainte de Revelion. Primarul anticipează astfel că pandemia nu o să permită adunarea oamenilor care doresc că vadă focurile de articifii.

„Nu va avea loc niciun foc de artificii în seara de Anul Nou, nu ne putem permite să avem o adunare atât de mare de persoane”, a spus Sadiq Khan.

În schimb, potrivit sursei citate, autorităţile lucrează pentru a crea un eveniment „de care oamenii se pot bucura în confortul şi siguranţa locuinţei, la televizor”, a adăugat el.

Primarul consideră că astfel se vor evita adunările publice mai mari de șase persoane.

În Germania, Biserica Evanghelică (Protestantă – EKD) a anunțat că se pregătește să țină slujbele de Crăciun în pieţe şi pe stadioane de fotbal, pentru a se adapta la restricţiile impuse de epidemia de coronavirus. Se vor oficia liturghii şi în cinematografele în aer liber cu acces auto.

Și în România, după cum a anunțat R3Media, apar tot mai multe indicii potrivit cărora Guvernul internționează să reintrodură starea de urgență începând cu luna octombrie, imediat după alegeri.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate