miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEPr. Dan Damaschin organizează un festival caritabil pentru a ajuta ZECE MII...

Pr. Dan Damaschin organizează un festival caritabil pentru a ajuta ZECE MII de copii

Părintele Dan Damaschin, paroh la biserica Spitalului de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași organizează, prin Asociația Glasul Vieții, Festivalul caritabil Inimo, informează agenția Basilica.

Evenimentul va avea loc în perioada 19-21 august 2022, la Iași și fondurile obținute vor ajuta peste 10.000 de copii fără posibilități materiale să meargă la școală.

„Va fi un festival unicat în România, un festival al familiei. Avem spectacole pentru copii, circ, muzică de cameră, muzică populară, pop, rock” a declarat părintele Dan Damaschin pentru Agerpres.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În cele trei zile de festival vor urca pe scenă artiști de renume precum: Ștefan Bănică jr, Andra, Smiley, Direcția 5, Damian Drăghici, Connect-R, Provincialii, Plăieșii, Surorile Beregoi, Gaşca Zurli și alții.

Festivalul se va desfășura pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași, iar accesul se va face pe bază de donație. Vezi detalii pe site-ul oficial al evenimentului, inimo.ro.

Părintele Dan Damaschin caută voluntari pentru organizarea evenimentului cărora le oferă și o serie de beneficii. Te poți înscrie prin completarea acestui formular.

Totodată, copiii cu rezultate deosebite la învățătură pot primi invitații gratuite la eveniment.

„Știți pe cineva care a luat 10 la Evaluarea Națională, la Bacalaureat sau a făcut o figură frumoasă la vreo olimpiadă din cele internaționale? Îl luați de mânuță, îl aduceți la mine la Biserica Maternității ‹Cuza Vodă› din Iași, iar eu promit că-i fac cinste cu o invitație la Inimo”, a scris pe pagina sa de Facebook Preotul Dan Damaschin.

Părintele Damaschin este binecunoscut pentru activitatea filantropică, prin intermediul căreia a ajuta mii de copii. Numai în acest an, grație eforturilor sale, peste 1.600 de copii sărmani au putut vedea pentru prima oară, marea.

Pentru strădania sa, părintele Dan Damaschin a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate