ACTUALITATE Pr. Dan Damaschin, emoționat de cel mai greu caz de până acum:...

Pr. Dan Damaschin, emoționat de cel mai greu caz de până acum: Veronica, mamă a cinci copii, căreia medicii îi mai dau câteva zile de trăit

Preotul Dan Damaschin, cunoscutul preot misionar, care prin Asociația sa „Glasul vieții”, a ajutat mii de persoane, a fost emoționat ca niciodată de un caz pe care l-a întâlnit recent, în județul Iași.

Este vorba despre Veronica, mamă a cinci copii, căreia medicii îi mai dau doar câteva zile de viață, din cauza unui cancer netratat.

Situația este cu atât mai dureroasă cu cât mama a trecut prin spitale în ultimii ani, dar nimeni nu i-a acordat atenție acestei maladii, care, tratată la timp, ar fi fost vindecabilă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Părintele s-a apucat de construcția unei case pentru copiii femeii, pentru ca aceștia să aibă un acoperiș decent deasupra capului, orice s-ar întâmpla.

De asemenea, părintele Damaschin îi roagă pe cei care doresc să se implice, să se unească în rugăciune în fiecare zi, la ora 17:00, atât pentru Veronica, dar și pentru ceilalți oameni bolnavi.

Programul de rugăciune aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite