ACTUALITATEPr. Dan Damaschin, emoționat de cel mai greu caz de până acum:...

Pr. Dan Damaschin, emoționat de cel mai greu caz de până acum: Veronica, mamă a cinci copii, căreia medicii îi mai dau câteva zile de trăit

Preotul Dan Damaschin, cunoscutul preot misionar, care prin Asociația sa „Glasul vieții”, a ajutat mii de persoane, a fost emoționat ca niciodată de un caz pe care l-a întâlnit recent, în județul Iași.

Este vorba despre Veronica, mamă a cinci copii, căreia medicii îi mai dau doar câteva zile de viață, din cauza unui cancer netratat.

Situația este cu atât mai dureroasă cu cât mama a trecut prin spitale în ultimii ani, dar nimeni nu i-a acordat atenție acestei maladii, care, tratată la timp, ar fi fost vindecabilă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Părintele s-a apucat de construcția unei case pentru copiii femeii, pentru ca aceștia să aibă un acoperiș decent deasupra capului, orice s-ar întâmpla.

De asemenea, părintele Damaschin îi roagă pe cei care doresc să se implice, să se unească în rugăciune în fiecare zi, la ora 17:00, atât pentru Veronica, dar și pentru ceilalți oameni bolnavi.

Programul de rugăciune aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...