miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEPoziția oficială a Sf. Chinotite a Muntelui Athos, despre războiul din Ucraina

Poziția oficială a Sf. Chinotite a Muntelui Athos, despre războiul din Ucraina

Sfânta Chinotită, „organismul” care conduce comunitatea monastică din Sf. Munte Athos, a transmis un comunicat referitor la situația din Ucraina, informează Romfea.

Chinotita își exprimă „profunda întristare pentru pierderea atâtor frați ai noștri” și își afirmă compasiunea pentru victimele conflictului.

„Sfântul Munte, ca societate monastică de peste un mileniu, urmând poruncile date de Domnul nostru Iisus Hristos prin Evanghelie și prin Biserică referitoare la iubirea și fraternitatea dintre oameni, se roagă neîncetat zi și noapte pentru pacea în toată lumea și, în special, pentru zonele care se confruntă cu războaie”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În încheiere, Chinotita invocă sprijinul Maicii Domnului și a tuturor sfinților să mijlocească la Hristos cel înviat pentru stabilizarea păcii celei mult dorite.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE