ACTUALITATEPotop la Iași. Străzi inundate, copaci căzuți peste mașini

Potop la Iași. Străzi inundate, copaci căzuți peste mașini

Orașul Iași s-a aflat, încă de joi dimineața, sub cod portocaliu de ploi abundente, fiind semnalate mai multe străzi inundate, precum și cazuri de mașini avarite de copacii doborâți în timpul furtunii.

Presa locală a semnalat problemele cauzate în Iași, în cursul zilei de joi, în urma potopului.

Astfel, pe bulevardul Regal, circulația a fost blocată complet, o mașină fiind blocată sub ape, transmite Ziua de Iași. Probleme similare au fost înregistrate și pe bulevardul Nicolae Iorga sau în zona Râpa Galbenă- Arcu.

 

Potrivit sursei citate, în zona Podu Roș-Cantemir, apa a ajuns până la parbrizul mașinilor și s-a revărsăt în cascadă peste parapeți în Bahlui. Traficul a fost închis în această zonă.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...