ACTUALITATEPotop la Iași. Străzi inundate, copaci căzuți peste mașini

Potop la Iași. Străzi inundate, copaci căzuți peste mașini

Orașul Iași s-a aflat, încă de joi dimineața, sub cod portocaliu de ploi abundente, fiind semnalate mai multe străzi inundate, precum și cazuri de mașini avarite de copacii doborâți în timpul furtunii.

Presa locală a semnalat problemele cauzate în Iași, în cursul zilei de joi, în urma potopului.

Astfel, pe bulevardul Regal, circulația a fost blocată complet, o mașină fiind blocată sub ape, transmite Ziua de Iași. Probleme similare au fost înregistrate și pe bulevardul Nicolae Iorga sau în zona Râpa Galbenă- Arcu.

 

Potrivit sursei citate, în zona Podu Roș-Cantemir, apa a ajuns până la parbrizul mașinilor și s-a revărsăt în cascadă peste parapeți în Bahlui. Traficul a fost închis în această zonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite