joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPortugalia | Un bărbat din Pakistan a fost arestat pentru că ar...

Portugalia | Un bărbat din Pakistan a fost arestat pentru că ar fi violat o fetiță ucraineancă în vârstă de 6 ani într-un centru pentru refugiați

Autoritățile portugheze au identificat și arestat un cetățean pakistanez în vârstă de 41 de ani, puternic suspectat că a violat o fetiță ucraineancă în vârstă de 6 ani, marcând încă un caz oribil în care refugiații ucraineni se confruntă cu agresiuni sexuale și violuri în adăposturile europene pentru refugiați.

Potrivit poliției portugheze, atacul a avut loc la sfârșitul lunii trecute la un centru de primire din Guarda, în nord-estul Portugaliei.

Într-un comunicat de presă, poliția a indicat că „evenimentele au avut loc în interiorul unui centru de primire a refugiaților și a altor cetățeni străini, în orașul Guarda, unde făptuitorul și victima își aveau reședința la acea dată”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Femeile tinere care fug de războiul din Ucraina s-au confruntat cu violuri și agresiuni sexuale într-o varietate de locuri de cazare pentru refugiați. În martie, o refugiată ucraineancă în vârstă de 18 ani a fost violată de doi imigranți în orașul german Düsseldorf.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În Suedia, mai multe femei ucrainence refugiate au spus că se tem pentru viața și pentru copiii lor, după ce bărbații migranți au încercat să pătrundă în căminul lor de refugiați. Una dintre femei a spus că e de părere că este mai în siguranță în Ucraina, afirmând: „Când sunt bombe, știu cel puțin că pot să cobor în subsol și să mă ascund acolo”, în timp ce o altă victimă a spus: „Au spus că Suedia este o țară sigură, dar nu am văzut asta.”

CNN Portugalia a raportat că presupusul atacator este un actual cetățean pakistanez.

Într-un comunicat, polițiștii au adăugat că suspectul a fost prezentat autorităților judiciare competente pentru un prim interogatoriu judiciar și a fost „supus măsurii coercitive a arestării preventive, până la găsirea condițiilor care să-l supună obligației de a trece la arestul la domiciliu” și la purtarea unei brățări eletronice, conform Remix News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE