ACTUALITATEPortugalia, țară vaccinată 86,6%, reimpune restricții și îi obligă pe cei vaccinați...

Portugalia, țară vaccinată 86,6%, reimpune restricții și îi obligă pe cei vaccinați să se testeze dacă vor să meargă la evenimente

Portugalia, țară cu una din cele mai mari rate de vaccinare împotriva COVID-19, reimpune o serie de restricții pentru a stopa o creștere a infectărilor, anunțând că toți pasagerii curselor aeriene care vor ajunge în țară, chiar și cei vaccinați cu schema completă, vor trebui să prezinte un test negativ la coronavirus la sosire, transmite Reuters.

„Nu contează cât de mare succes a avut vaccinarea, trebuie să fim conștienți că intrăm într-o fază de risc sporit’, a declarat prim-ministrul Antonio Costa într-o conferință de presă.

„Am văzut o creștere semnificativă (a cazurilor) în UE, iar Portugalia nu este o insulă”, a subliniat el.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Costa a mai anunțat că și persoanele vaccinate cu schema completă vor trebui să prezinte un test negativ pentru a avea acces în cluburi, baruri, la evenimente mari și în căminele pentru vârstnici. De asemenea, masca de protecție redevine obligatorie în spațiile închise, a precizat el, potrivit Agerpres.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...