luni, octombrie 2, 2023
OPINIIPoporul să ia aminte la trădare, și că nimic nu există fără...

Poporul să ia aminte la trădare, și că nimic nu există fără Dumnezeu!

Alături de serviciile trădătoare, reziștii au fost principalele unelte ale globaliștilor pentru îngenuncherea României, care au umplut tara de vrajbă și de ură…iar apoi pe fondul acestei mișcări, au ajuns la butoane…de unde au distrus sistematic, prin guvernarea lor, tot ce mai funcționa cât de cât bine.

În aceste vremuri, din păcate mulți, foarte mulți români au căzut și au arătat cât sunt de slabi. E, din păcate, vremea trădătorilor și a sufletelor pierdute, oameni fără discernământ care plutesc în derivă spre nicăieri. Foarte mulți fără Dumnezeu, vicleni și fățarnici, unii impostori de a binelea. România are nevoie în primul rând de o resurecție morală, iar parte din poporul încă șovăielnic trebuie să se întoarcă la HRISTOS. Clasa politică trebuie primenită în primul rând cu oameni care să aibă dragoste și frică de Dumnezeu, responsabili și patrioți…care să-și iubească aproapele, Țara și Neamul. Trebuiesc lăsate la o parte mândria și orgoliile, „calități” care ne coboară cel mai mult, și ne fac cel mai mare rău.

De cele mai multe ori de aici vine dezbinarea noastră, din cauza mândriei deșarte a celor care se văd în fruntea obștii. Există pericolul ca Nația Română să dispară din această cauză.

Ceea ce ne ridică, este dragostea și smerenia, care ne întăresc credința și atunci vom putea trage nădejde că Unirea Românilor este posibilă doar cu DUMNEZEU și sub semnul Sfintei Cruci…așa cum Sfântul Împărat Constantin odată a reușit să vadă ceea ce HRISTOS i-a arătat. Nu trebuie să fim orbi și surzi la Cuvântul Evangheliei, pentru că altfel poporul ar trebui să se întrebe atunci: dacă este sau nu este trădător!

Trădător față de înaintașii și eroii noștri, față de Neamul Românesc acum și în vecii vecilor! Să luăm aminte că există judecata sfântă și dreaptă a lui DUMNEZEU, judecata neamurilor de la sfârșitul lumii!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. D-le Șomănescu,

    Colaboratorii dvs. chiar nu știu nimic despre bârfele circulate de Stânga americană, relativ la ce au găsit rușii până acum în Ucraina (Mariupol, dar nu numai) ?

    Or minți americanii ?

    Ce spuneți dvs. aici este mai puțin decât o copie palidă a ceea ce spun ei. Faceți-mi un pustiu de bine: mint americanii ? Ei se așteaptă ca rușii să dea publicității totul.

    „JB East și JB West” (James Bradley și Jeff Brown) vă spune ceva ? Știți ce spun băieții ăștia ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate