luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPomul se cunoaște după roade: Pe pagina Digi24, majoritatea reacțiilor la incendiul...

Pomul se cunoaște după roade: Pe pagina Digi24, majoritatea reacțiilor la incendiul de la Arhiepiscopia Tomisului sunt DE RÂS sau DE APROBARE | FOTO

Pe pagina de facebook a Digi 24, știrea că un foc a cuprins sediul Arhiepiscopiei Tomisului, a fost întâmpinată cu aprobare și zâmbete.

Anunțul, publicat acum 2 ore, a strâns peste 800 de reacții la momentul publicării acestui material. După cum se poate observa din captura alăturată, majoritatea absolută a reacțiilor cititorilor Digi24 sunt de apreciere sau de bucurie.

Avem 303 persoane cărora le-a plăcut că a luat foc sediul Arhiepiscopiei Tomisului, iar nu mai puțin de 250 au RÂS. Alte 32 de inși au reacționat cu o „inimoară”, ceea ce spune că ADORĂ faptul că această clădire a fost cuprinsă de flăcări.

96 de persoane din cei care au citit știrea pe Digi24 au simțit o părere de rău pentru acest incident. Practic, puțin peste 10% au regretat răul cu care s-a confruntat Arhiepiscopia Tomisului. Peste 72% dintre cititorii paginii de facebook a Digi24 s-au bucurat sau au aprobat.

Fără alte comentarii.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate