sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEPompierul care a ridicat autorizația de funcționare stației GPL de la Crevedia...

Pompierul care a ridicat autorizația de funcționare stației GPL de la Crevedia a murit într-un accident de mașină. Arafat: Să nu intrăm în conspirații

Colonelul Bogdan Georgian Pușcoi, pompierul care a ridicat autorizația stației GPL de la Crevedia în 2020, a murit într-un accident de motocicletă.

Pompierul se afla pe motocicletă alături de instructorul moto, când s-a izbit de un zid. Impactul i-a fost fatal.

„Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Raed Arafat a comentat pe marginea acestui caz în conferința e presă în care a prezentat raportul preliminar despre dezastrul de la Crevedia.

VIDEO | Raed Arafat, comandantul acțiunii de la Crevedia, soldată cu aproape 40 de pompieri răniți. Lunga listă a incidentelor soldate cu victime,din palmaresul lui Raed Arafat

„Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a spus Raed Arafat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE