ACTUALITATEPolonia și Ungaria sunt apărate în fața Comisiei Europene de Sebastian Kurz,...

Polonia și Ungaria sunt apărate în fața Comisiei Europene de Sebastian Kurz, cancelarul Austriei. Valorile fundamentale sunt cruciale pentru supraviețuirea Uniunii Europene

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a apărat Ungaria și Polonia în dezbaterea statului de drept al UE.

„Este greșit să vorbim întotdeauna numai despre Ungaria și Polonia”, a declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz grupului austriac de media online Funke Media Group și cotidianului francez Ouest-France.

Cancelarul austriac a cerut o atitudine mai echitabilă față de Ungaria și Polonia în dezbaterea statului de drept al UE. El consideră că statul de drept și păstrarea valorilor fundamentale europene sunt cruciale pentru supraviețuirea Uniunii Europene, dar că acestea se aplică în mod egal tuturor statelor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Kurz a criticat în mod repetat Uniunea Europeană pe diferite teme în ultimii ani. Printre altele, el a ridicat problema dublului standard în statele membre.

Într-un interviu din 2019 cu Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), el a vorbit despre „aroganța occidentală pe alocuri” împotriva est-europenilor. El a spus la acea vreme că „o mentalitate anti-europeană” apare nu numai în Europa de Est, ci și în Occident.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...