sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEPolonia | Procurorii nu renunță și sprijină omul concediat de la IKEA...

Polonia | Procurorii nu renunță și sprijină omul concediat de la IKEA pentru că a citat din Biblie pentru a critica politicile pro-LGBT ale companiei

În Polonia, compania suedeză IKEA a un angajat pentru că a criticat politicile „incluzive” și pro-LGBT ale întreprinderii, folosind un citat din Biblie. Procuratura poloneză și-a confirmat intenția de a face apel împotriva unui verdict de la începutul acestui an, care l-a achitat pe șeful departamentului de Resurse Umane magazinului IKEA în cauză, informează Remix.News.

În februarie, un tribunal a constatat că șeful departamentului de Resurse Umane de la IKEA din Cracovia nu a fost vinovat că a discriminat un membru al personalului pe care l-a concediat, după ce acesta a postat o citare din Biblie care prezintă homosexualitatea ca fiind păcat, pe un forum intern al companiei.

Parchetul a dezvăluit că nu este de acord cu constatările instanței, potrivit cărora concedierea unui angajat IKEA „nu a fost motivată de apartenența sa [a angajatului] religioasă”, iar o purtătoare de cuvânt a Procuraturii Varșovia-Praga, procurorul Katarzyna Skrzeczkowska, a declarat că recursul în acest caz împotriva hotărârii anterioare au fost transferate la Tribunalul Districtual din Cracovia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit procurorului, șeful de resurse umane al companiei s-a făcut vinovat de încălcarea libertății de conștiință a lui Janusz Komenda, pedepsindu-l pentru că și-a exprimat punctul de vedere religios. Legea interzice orice discriminare pe motive religioase.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE