duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEPolonia | Jarosław Kaczyński (PiS): Un bărbat nu se poate numi „femeie“....

Polonia | Jarosław Kaczyński (PiS): Un bărbat nu se poate numi „femeie“. Respingem stânga revoluționară care caută să impună o revoluție culturală împotriva a ceea ce a fost întotdeauna de bun simț

Polonia trebuie să apere modelul familiei tradiționale ca fiind alcătuită dintr-un bărbat, o femeie și copii, împotriva revoluției culturale în curs, a declarat Jarosław Kaczyński, liderul partidului de guvernământ Lege și Justiție (PiS), în timpul unui discurs la un miting de partid în Grudziądz, nordul Poloniei.

Kaczyński le-a spus membrilor partidului că apărarea valorilor familiei nu înseamnă discriminarea cuiva, deoarece „nu am discriminat niciodată pe nimeni; aceasta nu este o tradiție poloneză”, dar el a adăugat că „asta nu înseamnă că trebuie să fim de acord cu totul”.

Liderul partidului PiS a citat o situație ipotetică în care un bărbat merge la muncă și spune că este femeie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„În conformitate cu ceea ce recomandă ei în Occident, ar trebui doar să acceptăm asta, altfel persoana va fi jignită”. El a spus că acest lucru ar putea duce teoretic la o situație în care o persoană și-ar putea schimba genul de la o zi la alta.

Kaczyński a susținut că nu poți ignora știința genelor umane. El a spus că a acceptat că există un grad de condiționare socială care variază în diferite culturi și că bărbații și femeile ar trebui să fie egali în ceea ce privește drepturile și responsabilitățile lor, dar în limitele rațiunii.

El a citat exemplul Ucrainei, unde nimeni nu oprește femeile să plece pentru a-și proteja copiii, în timp ce bărbații acceptă că trebuie să rămână și să lupte. Acest tip de excepție există prin forța naturii, dar egalitatea în drept și în drepturi trebuie altfel să fie norma, a spus Kaczyński.

Liderul PiS a remarcat că Polonia a „mers mult mai departe” decât alte țări în ceea ce privește protejarea femeilor împotriva violenței domestice, dar acest lucru a fost pus sub semnul întrebării. El a spus că Polonia nu va accepta, de exemplu, ca bărbații care se consideră femei să concureze în sporturile feminine și să înșele femeile adevărate cu privire la victoriile lor.

Kaczyński a spus că polonezii sunt toleranți, dar vor să păstreze un anumit nivel de normalitate.

„Nu intrăm în dormitoarele oamenilor, dar vrem să ne păstrăm modurile normale, iar acesta este dreptul nostru”, a spus el. Kaczyński a adăugat că această abordare a fost respinsă de stânga revoluționară care caută să impună o revoluție culturală împotriva a ceea ce a fost întotdeauna de bun simț, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE