ACTUALITATEPolonia | Familia tradițională e numită „fascistă“ și „prea albă“ de o...

Polonia | Familia tradițională e numită „fascistă“ și „prea albă“ de o organizație pro-avort

Într-o postare recentă pe Facebook, Greva femeilor din Polonia și-a exprimat criticile față de programele școlare primare și din grădinițe, care prezintă în manuale modelul tradițional de familie.

„Aveți copii de vârstă școlară? Atunci sigur v-ai uitat în cărțile lor școlare. Cu cât sunt mai aproape de Abecedar, cu atât sunt mai clare stereotipurile ”, a subliniat organizația.

Greva femeilor a precizat că promovarea normalității și a tradiției este în detrimentul copiilor și a definit în mod clar modelul familial tradițional drept „fascist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

O astfel de declarație a apărut în prima versiune a postării: „În imagini și în text există întotdeauna modelul familial bazat pe un șablon fascist – o femeie, un bărbat, copii, toți albi, polonezi, fără dizabilități, heterosexual și cisgender, religios și supus ordinii catolice. Un astfel de exemplu de „lume adevărată” este o provocare la război pe care ați aruncat-o la picioarele copiilor”, se arată în postarea organizației.

La scurt timp după ce postarea a fost distribuită în online, a fost întâmpinată cu un val puternic de critici și indignare. Mulți au subliniat că astfel de proclamații radicale sunt motivul pentru care Greva femeilor nu mai este susținută pe scară largă în întreaga țară. În urma acestei ultrajuri, postarea a fost editată pentru a nu mai include adjectivul „fascist”.

„L-au schimbat, dar nimic nu dispare cu adevărat de pe internet. Ei (Greva femeilor) cred că o familie normală; soția, soțul, copiii sunt un șablon fascist ”, a scris un utilizator pe Twitter.

Greva femeilor a declarat, de asemenea, că postarea face parte din campania organizației pentru educație echitabilă. Ca parte a acestei campanii, organizația „lucrează la soluții pentru schimbări profunde și pe termen lung în școli și preșcolare”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Una dintre primele propuneri care apar pe site-ul organizației este demiterea actualului ministru al educației, urmată de sloganul „pune capăt represiunii elevelor, elevelor și profesorilor”, precizează RemixNews.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. organizatia pro-avort sa fie scoasa frumusel in afara legii luand-o pe firul banilor pentru a se evidentia carei oculte slujeste. apoi aceste oengeuri papusate de umbre anti-umane sa fie scoase frumos din tarile care se vor suvferane si independente. libertatea de a alege este a noastra a tuturor. a ridica ideologii pentru a transforma NORMALITATEA intr-o ANORMALITATE IDEOLOGICA sub IMPERIUL „BINELUI” este o actiune vicleana si ipocrita de a controla o societate LIBERA si DEMOCRATICA.

  2. Eu unul sunt puțin mai democrat. Fidel principiului căruia cui n-are minte nu-i poți turna cu tolceriul (pâlnia, bătrânește), aș propune, și asta pe bune, cedarea unui teritoriu proporțional numărului de mincinoși și imbecili, acestora, spre administrare și trai în paradisul sexosocialist.Aș stabili granițe și aș numi-o Țara Proștilor, sau Chaz. Conform principiului că”munca te-nvață, munca te-nalță”, principiu care a ridicat ditamai Australia, i-aș lăsa să dea cu capul de propria lor prostie, fără să deranjeze pe alții. Metodă mai bună de educație nu cred că există pentru acești activiști neisprăviți ținuți pe veresie de vreo „caritate” sorosită, pentru ca să împroaște cu otravă copiii și pe cei mai slăbuți de înger.

  3. Dacă s-ar interzice sponsorizarea ong-urilor cu bănuți din afară să vedeți ce repede își revin din delirul lor contra naturii.

  4. Feministe proaste care critică femei normale.

    Vor și feministele puțină multiculturalitate să le violeze și pe ele migranții că bărbații normali nu au chef.

    Flashnews: nici măcar un refugiat disperat nu s-ar atinge de feministe supraponderale cu păr violet și belciug in nas. Se respectă și ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...