ȘTIRI Poliția anchetează medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș: i-au administrat...

Poliția anchetează medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș: i-au administrat medicamente pentru noul virus, deși ieșise NEGATIV la test

Medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș sunt anchetați și ar putea fi acuzați de malxpraxis, pentru că i-au administrat starețului medicamente puternice împotriva covid-19, deși testul PCR ieșise negativ, informează știripesurse.

Părintele Ghelasie a murit în noaptea de 15 noiembrie, la spitalul din Târgu Mureș, iar inițial cauza decesului a fost considerată infectarea cu covid-19.

Decesul său a stârnit nedumerire în rândul credincioșilor, mai ales că, cu doar două săptămâni înainte de a muri, părintele părea în putere, ba chiar a ținut o predică puternică, în care a acuzat autoritățile că vor să răspândească ideea că sfânta împărtășanie ar fi periculoasă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Uitaţi-vă dumneavoastra că din boala asta au făcut ca o religie. Vor să vă închidă, să nu vă mai lase să vă spovediţi, să nu va mai împărtăşiţi, că acolo e boala, la potir, auzi! Greşit! După toate greutăţile noastre, nu vedeţi că vor să vă închidă sărbătorile?”, spunea el cu ocazia hramului Mănăstirii pe care o păstorea, Sfântul Mare Mucenic Dimitrie.

O listă incompletă cu preoții și ierarhii a căror moarte a fost pusă pe seama coronavirusului, aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate