ȘTIRIPoliția anchetează medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș: i-au administrat...

Poliția anchetează medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș: i-au administrat medicamente pentru noul virus, deși ieșise NEGATIV la test

Medicii care l-au tratat pe părintele Ghelasie Țepeș sunt anchetați și ar putea fi acuzați de malxpraxis, pentru că i-au administrat starețului medicamente puternice împotriva covid-19, deși testul PCR ieșise negativ, informează știripesurse.

Părintele Ghelasie a murit în noaptea de 15 noiembrie, la spitalul din Târgu Mureș, iar inițial cauza decesului a fost considerată infectarea cu covid-19.

Decesul său a stârnit nedumerire în rândul credincioșilor, mai ales că, cu doar două săptămâni înainte de a muri, părintele părea în putere, ba chiar a ținut o predică puternică, în care a acuzat autoritățile că vor să răspândească ideea că sfânta împărtășanie ar fi periculoasă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Uitaţi-vă dumneavoastra că din boala asta au făcut ca o religie. Vor să vă închidă, să nu vă mai lase să vă spovediţi, să nu va mai împărtăşiţi, că acolo e boala, la potir, auzi! Greşit! După toate greutăţile noastre, nu vedeţi că vor să vă închidă sărbătorile?”, spunea el cu ocazia hramului Mănăstirii pe care o păstorea, Sfântul Mare Mucenic Dimitrie.

O listă incompletă cu preoții și ierarhii a căror moarte a fost pusă pe seama coronavirusului, aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...