POVEȘTIR3 PODCASTPodcast PoveștiR3 | De ce s-a vaccinat Simona Halep? Ce alți mari...

Podcast PoveștiR3 | De ce s-a vaccinat Simona Halep? Ce alți mari sportivi au mai fost vaccinați?

Acum două zile, Simona Halep s-a accidentat din nou și a abandonat turneul de la Roma, existând riscul ca marea noastră campioană să nu poată participa nici la Roland Garros.

În Episodul 11 al Podcastului PoveștiR3, jurnalistul Mihai Șomănescu discută o ipoteză șoptită doar pe la colțuri: desele și diferitele accidentări ale Simonei Halep sunt cauzate de efectele secundare ale vaccinării împotriva Covid-19.

Fără să dea verdicte, ziaristul se întreabă care este legătura între performanțele foarte slabe ale Simonei de după momentul vaccinării cu Covid-19 și până azi, în condițiile în care mulți colegi de-ai ei s-au infectat, ca și ea, dar nu s-au vaccinat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult decât atât, nu există nicio dovadă că vreun alt sportiv de talia Simonei s-ar fi vaccinat.

„Ce a putut-o determina pe Simona să se vaccineze, în condițiile în care a dobândit imunitate după infectare și niciun alt coleg de-al ei nu a recurs la aceastră procedură?”, s-a întrebat la PoveștiR3, jurnalistul.

În altă ordine de idei, el arată că Simona Halep trebuie susținută, fiind o valoare a României și persoană care iubește sincer țara noastră.

„Chiar dacă ar fi greșit făcând reclamă unui produs prost, nimeni nu merită să fie judecat pentru o singură faptă sau gest”, a explicat Mihai Șomănescu la PoveștiR3.

Pentru a fi la curent cu toate episoadele de PoveștiR3, nu uitați să vă abonați: pe Youtube, Facebook și Soundcloud.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate