POVEȘTIR3 PODCASTPodcast PoveștiR3 | De ce s-a vaccinat Simona Halep? Ce alți mari...

Podcast PoveștiR3 | De ce s-a vaccinat Simona Halep? Ce alți mari sportivi au mai fost vaccinați?

Acum două zile, Simona Halep s-a accidentat din nou și a abandonat turneul de la Roma, existând riscul ca marea noastră campioană să nu poată participa nici la Roland Garros.

În Episodul 11 al Podcastului PoveștiR3, jurnalistul Mihai Șomănescu discută o ipoteză șoptită doar pe la colțuri: desele și diferitele accidentări ale Simonei Halep sunt cauzate de efectele secundare ale vaccinării împotriva Covid-19.

Fără să dea verdicte, ziaristul se întreabă care este legătura între performanțele foarte slabe ale Simonei de după momentul vaccinării cu Covid-19 și până azi, în condițiile în care mulți colegi de-ai ei s-au infectat, ca și ea, dar nu s-au vaccinat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult decât atât, nu există nicio dovadă că vreun alt sportiv de talia Simonei s-ar fi vaccinat.

„Ce a putut-o determina pe Simona să se vaccineze, în condițiile în care a dobândit imunitate după infectare și niciun alt coleg de-al ei nu a recurs la aceastră procedură?”, s-a întrebat la PoveștiR3, jurnalistul.

În altă ordine de idei, el arată că Simona Halep trebuie susținută, fiind o valoare a României și persoană care iubește sincer țara noastră.

„Chiar dacă ar fi greșit făcând reclamă unui produs prost, nimeni nu merită să fie judecat pentru o singură faptă sau gest”, a explicat Mihai Șomănescu la PoveștiR3.

Pentru a fi la curent cu toate episoadele de PoveștiR3, nu uitați să vă abonați: pe Youtube, Facebook și Soundcloud.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...