marți, mai 21, 2024
POVEȘTIR3 PODCASTPodcast PoveștiR3 | De ce s-a vaccinat Simona Halep? Ce alți mari...

Podcast PoveștiR3 | De ce s-a vaccinat Simona Halep? Ce alți mari sportivi au mai fost vaccinați?

Acum două zile, Simona Halep s-a accidentat din nou și a abandonat turneul de la Roma, existând riscul ca marea noastră campioană să nu poată participa nici la Roland Garros.

În Episodul 11 al Podcastului PoveștiR3, jurnalistul Mihai Șomănescu discută o ipoteză șoptită doar pe la colțuri: desele și diferitele accidentări ale Simonei Halep sunt cauzate de efectele secundare ale vaccinării împotriva Covid-19.

Fără să dea verdicte, ziaristul se întreabă care este legătura între performanțele foarte slabe ale Simonei de după momentul vaccinării cu Covid-19 și până azi, în condițiile în care mulți colegi de-ai ei s-au infectat, ca și ea, dar nu s-au vaccinat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult decât atât, nu există nicio dovadă că vreun alt sportiv de talia Simonei s-ar fi vaccinat.

„Ce a putut-o determina pe Simona să se vaccineze, în condițiile în care a dobândit imunitate după infectare și niciun alt coleg de-al ei nu a recurs la aceastră procedură?”, s-a întrebat la PoveștiR3, jurnalistul.

În altă ordine de idei, el arată că Simona Halep trebuie susținută, fiind o valoare a României și persoană care iubește sincer țara noastră.

„Chiar dacă ar fi greșit făcând reclamă unui produs prost, nimeni nu merită să fie judecat pentru o singură faptă sau gest”, a explicat Mihai Șomănescu la PoveștiR3.

Pentru a fi la curent cu toate episoadele de PoveștiR3, nu uitați să vă abonați: pe Youtube, Facebook și Soundcloud.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE