joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEPNL, dezvăluire despre Clotilde Armand: Franțuzoiaca a BLOCAT primul centru pentru copiii...

PNL, dezvăluire despre Clotilde Armand: Franțuzoiaca a BLOCAT primul centru pentru copiii cu sindrom Down din România, fiindcă liberalii nu i-au votat un proiect

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este acuzată de mai mulți lideri liberali bucureșteni că a blocat primul proiect dedicat copiilor cu Sindrom Down din România, ca răzbunare pentru că PNL nu a votat un alt proiect al franțuzoaicei.

Primul care a vorbit a fost Daniel Ciungu, consilier local din partea PNL. Acesta a spus pe 2 iulie că proiectul dedicat copiilor riscă să piardă avizele, din cauza primarului Sectorului 1.

„Primarul Clotilde Armand a santajat la propriu proiectul primului Centru pentru copiii cu sindrom Down din Romania. Am ramas masca. Cinismul si lipsa de empatie ne duc in scenarii tare ciudate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Centrul are toate avizele luate, autorizatia luata, ii expira daca primarul nu se misca! Se repeta scenariul scolilor si spitalelor.

Consiliul Local a bugetat deja banii necesari acestui an, de 2 luni de zile!

Primarul a adăugat proiectul pe ordinea suplimentara cu o ora inainte de sedinta si apoi in sedinta, in momentul in care am declarat ca noi, PNL, ne abtinem la un proiect de rectificare grabit si prost facut, care nu respecta hotararile consiliului anterioare, a scos proiectul celor de la Parohia Mavrogheni de pe ordinea de zi si a inchis sedinta.

Asa se face un parteneriat, cu santaje: votati ca mine sau daca nu sufera cetatenii. Simplu si pervers, nu?

Tot ce pot face este sa imi cer scuze eu cetatenilor si parohiei si preotului paroh pentru inabilitatea acestei administratii de a ajuta sectorul.

Daca eram eu primar din secuna doi ma intalneam cu parintele sa facem un asemenea centru atat de necesar. Nu trebuia sa vina consiliul dupa mine.

Mergeam din iarna la Grigore Alexandrescu si stateam cu managerul de acolo zi si noapte pana aveau dosarul gata pentru demolare. Ea s-a scuzat simplu azi, birocratic, functionaresc: ca dosarul nu ajunsese pana acum la ei. Pai de ce nu ajutati? De ce nu administrati? De ce nu dialogati? De ce nu vorbiti cu noi si cu cetatenii si doar ne jigniti pe toti?!”, s-a întrebat el.

A urmat la rând, președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja. El i-a cerut primarului de la USRPLUS să-și ceară scuze.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„PÂNĂ AICI. AJUNGE!

Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primaria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. Da, ati citit bine, chiar daca pare absurd si ireal. A făcut asta din răzbunare față de PNL, in dispreț total fața de niște copilași nevinovați, care ar trebui lăsați deoparte de orice joc politic murdar.

Pe scurt, povestea acestui proiect este povestea unor oameni minunati, care s-au luptat ani de zile pentru a da copiilor cu Sindrom Down șansa recuperării si integrarii in societate. Un centru integrat pentru acești copii nu exista nicăieri in țara, in România anului 2021. O mâna de oameni cu frica de Dumnezeu, părinți si oameni cu inima mare au hotarat sa facă acest Centru in sectorul 1, lângă Piața Victoriei, pe un teren care aparține de Biserica Mavrogheni. PNL a răspuns apelului lor si, cu prilejul adoptării bugetului, a introdus un amendament – votat in unanimitate – pentru sustinerea acestei investiții. Acesta ar fi trebuit urmat de un protocol, pentru ca investiția sa poată începe efectiv (are toate avizele).

Ce a urmat depășește orice imaginație si orice limite ale bunului simt. Inițiatorii proiectului au fost amânați si purtați cu vorba timp de luni de zile. Intr-un final, primarul sectorului 1 a acceptat introducerea acestui punct pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local de vineri, 2 iulie.

Dar asta nu e tot. Pentru ca nu a reusit sa-și impună un proiect de rectificare bugetara (făcut pe genunchi, fără nicio consultare), primarul Armand Clotilde s-a răzbunat și a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi. Totul este înregistrat, iar înregistrarea e (deocamdată) disponibilă pe site-ul primăriei sectorului 1. Priviți și va minunati cum se răzbuna un primar ales pe copiii cu Sindrom Down. Fără nicio justificare, fără nicio explicație. Cum este posibil așa ceva??!!

Solicit public acestui primar sa își ceara scuze in fata acestor copii, a părinților lor și a tuturor cetatenilor sectorului 1! RUȘINE! Am înțeles ca politica se face dupa mintea unora doar cu scandal și răzbunări, dar totul are o limita. Iar administrația are nevoie de proiecte care sa rezolve nevoile oamenilor.

Ca urmare a acestui comportament abuziv a primarului in funcție, viceprimarul liberal Ramona Porumb și colegii mei din consiliul local au depus astăzi un proiect de HCL pentru rezolvarea urgentă a situației. Ne vom lupta pana la capăt pentru dreptul copiilor cu Sindrom Down sa aibă acces la servicii integrate și de calitate.

Un ultim mesaj pentru primarul in funcție de la sectorul 1: linia roșie a fost depașită.”, e mesajul lui Sebastian Burduja.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Nu as fi atat de drastic ,m-as multumi sa se duca dracului de unde a venit.Mai cunoasteti vreo tara in Europa batjocorita de venetici gen Armand,Fritz si toata cloaca de asazis romani care toata viata si-au petrecut-o pe alte meleaguri si brusc si-au amintit ca sunt romani doar pentru ciolan.Numai o populatie de cretini precum romanii ,mai ales cei din marile orase,accepta batjocura asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE