luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEPlanuri de protejare a copiilor și de sprijinire a părinților, susținute în...

Planuri de protejare a copiilor și de sprijinire a părinților, susținute în Polonia. Kaczyński: Sexualizarea timpurie a celor mici duce la probleme psihologice și mai târziu la probleme sociale

Inițiativa legislativă „Protejați copiii, sprijiniți părinții” pentru prevenirea sexualizării copiilor mici a fost susținută de Elżbieta Witek, președintele parlamentului din Polonia, conform Remix News.

Potrivit lui Jarosław Kaczyński, liderul partidului de guvernare Lege și Justiție (PiS), sexualizarea timpurie a copiilor duce la probleme psihologice și mai târziu la probleme sociale. El a susținut că trebuie să existe bariere legale împotriva unor astfel de practici în școli și că „ideile ciudate pe care nu dorim să le comentăm nu sunt realizate în detrimentul copiilor noștri”.

Kaczyński a adăugat că „adulții au dreptul de a lua propriile decizii cu privire la contactele lor, dar copiii trebuie protejați”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urmă cu două zile, un tânăr din Serbia a deschis focul asupra copiilor și profesorilor dintr-o școală, incident în urma căruia nouă persoane și-au pierdut viața.

Jurnalista Simona Popescu a publicat ulterior un text privitor la dezinteresul părinților față de copii și de ce fac aceștia pe Internet.

Elżbieta Witek, care a fost timp de decenii profesoară , a spus că în urmă cu 20 până la 30 de ani amenințările la adresa copiilor care sunt prezente astăzi nu existau. Ea a dezvăluit că a fost contactată de părinți care au cerut ajutor pentru a contracara tendințele periculoase care îi afectează copiii.

Ea a explicat că nu este vorba doar de o problemă de demoralizare, ci și de securitate, deoarece în școli sunt semnalate periodic violențe și agresiuni.

„Accesul nelimitat la internet pentru copiii noștri le oferă acces la conținut care este adesea dăunător psihicului și dezvoltării lor”, a avertizat ea.

Potrivit lui Witek, „în ziua de azi, părinții adesea nu știu cum să facă față multor probleme care îi afectează pe copiii lor.”

Aceasta înseamnă că cei mici au fost adesea „singuri” în a face față vulgarității și obscenității în spațiul cibernetic.

Ea a fost pe deplin de acord cu Kaczyński cu privire la sexualizarea timpurie a copiilor.

„Nu cu mult timp în urmă, o mamă a venit să mă vadă și a spus că al ei copil a venit acasă de la școală plângând. Profesorul le-a cerut copiilor să se îmbrace într-un anumit fel și i-a fotografiat, iar când mama a văzut fotografia fiului ei îmbrăcat ca o fată, a plâns și a înțeles de ce copilul era atât de supărat”, a spus ea.

Președintele parlamentului polonez a amintit că constituția poloneză garantează părinților dreptul de a-și educa copiii în conformitate cu valorile lor. Ea a spus că acesta este un drept de bază al tuturor părinților și a susținut că școlile ar trebui să ajute părinții în creșterea copiilor în loc să-i submineze.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE