luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEPierdere pentru Grupul Psaltic Tronos: Părintele George Bota a murit la doar...

Pierdere pentru Grupul Psaltic Tronos: Părintele George Bota a murit la doar 44 de ani, după un infarct

Părintele George Bota, membru vechi al Grupului Psaltic „Tronos”, a trecut pe neașteptate la cele veșnice, la numai 44 de ani.

Conform știripesurse, părintele Bota a murit din cauza unui infarct. Tată a 3 copii, David, Samuel și Siluan, George Bota era cunoscut pentru vocea sa în cadrul „Tronosului”, dar și pentru slujirea de la Parohia Zărnești-Tohan Blocuri 2.

Arhidiaconul Mihail Bucă, fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic ”Tronos”, este cel care l-a adus în cor pe părintele Bota. În drum spre Cluj-Napoca, unde ”Tronos” va susține un concert, părintele Bucă a găsit puterea să vorbească despre cel care i-a fost prieten.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„L-am cunoscut în 2004, în Muntele Athos. De atunci, am legat o mare prietenie, una care nu poate fi spusă în cuvinte. Am avut în el sprijin mereu, m-a ajutat pe mine și pe familia mea când am trecut prin momente grele. Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Nu am pierdut doar un membru și un preot, am pierdut un prieten, am pierdut un om rar, un tată și soț pentru copiii și soția lui. Noi, familia ”Tronos”, vom fi alături mereu de familia părintelui George Bota. Fiul cel mic al părintelui, Siluan, a făcut un transplant de ficat, iar toată viața va fi sub control medical.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Este o situație la care nu m-am gândit niciodată. Am vorbit, ultima dată, pe 15 aprilie, de ziua lui, ziua în care a împlinit 44 de ani. Nu aveam idee că va fi ultima noastră conversație. Dumnezeu să îl ierte și să îl așeze în ceata drepților săi.”, a spus, profund îndurerat, părintele Mihail Bucă pentru știripesurse.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate