vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEPfizer dezvoltă o pastilă anti-Covid-19 care ar putea fi gata până la...

Pfizer dezvoltă o pastilă anti-Covid-19 care ar putea fi gata până la finalul lui 2021

Producătorul de medicamente Pfizer lucrează în prezent la o pastilă anti-Covid care să poată fi administrată pe cale orală. Această pastilă antivirală ar putea fi disponibilă publicului larg până la sfârșitul acestui an, a declarat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, într-un interviu acordat CNBC, citat de Digi24.

„Lucrăm în prezent la două variante, una injectabilă și cealaltă administrată oral. Acordăm o atenție specială pastilei, deoarece ea prezintă o mulțime de avantaje, unul dintre ele fiind acela că nu mai trebuie să mergi la un spital să-ți faci injecția, deoarece vei putea să-ți faci tratamentul direct la tine acasă. Va fi un medicament care va schimba complet regulile jocului.

Toate mutațiile coronavirusului despre care tot auzim în aceste zile au loc la nivelul proteinelor Spike. Pastila noastră nu acționează asupra acestor proteine, ceea ce ne face să credem că ea va fi mult mai eficientă împotriva noilor tulpini. Deci, toate acestea sunt vești bune.”, a declarat directorul general al companiei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Chestia asta cu vaccinarea obligatorie îmi amintește de sinuciderea în masă a sectei lui Jim Jones în Guiana Britanică în 1978.
    Cei ideologizați au luat otravă mai mult sau mai puțin benevol, cei puțini care s-au opus au fost sinuciși.

  2. Preferabil o pastilă decît un vaccin, cu condiția să fie pe tehnologie clasică nu iarăși terapie genică experimentală.

    Posibil că Pfizer și-a dat seama că potentialul vaccinabililor a fost atins și că se poate crește nișa doar prin obligativitate cu mare pericol social de revolte, așa că se multumește cu tunul dat pana acum, mai facem un pic de teroare să vaccinăm și a 3-a tură, iar pentru restul care NU admit să se injecteze experimental facem bani prin pastile.

    Ok, să zicem, vă dăm 100 de euroi, luăm pastila dacă e un fel de Ivermectină și lăsati-ne in pace.

    Preferabil să vină și alte firme cu pastila lor așa incat să nu mai avem tunul corporatiei care isi vinde produsele cu ajutorul statului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE