joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEPeste 220.000 de vizualizări în 48 de ore pentru piesa antisistem a...

Peste 220.000 de vizualizări în 48 de ore pentru piesa antisistem a trupei „La Familia”. Cântecul „Terorist” a fost deja CENZURAT pe un site al ProTV

Cântecul „Terorist” lansat de trupa „La Familia” acum două zile a înregistrat un succes semnificativ printre internauți.

Numai pe youtube, piesa a strâns peste 220.000 de vizualizări în 48 de ore.  Succesul cântecului vine în ciuda faptului că nu a fost promovată de mainstream media, așa cum au și intuit cei doi componenți ai trupei „La Familia”, în mesajul care însoțește clipul oficial.

Mai mult, o știre care anunța piesa pe siteul sport.ro (din trustul ProTV), a fost ștearsă de pe portal.

Știrea fusese publicată ieri (foto jos), dar între timp, la adresa respectivă nu se mai găsește. Iată dovada: https://www.sport.ro/stiri/https-www-protv-ro-muzica-la-familia-terorist-oana-marinescu-melodie-noua-videoclip-html.html

În schimb, piesa a fost distribuită pe rețelele de socializarea de liderul AUR, George Simion, alături de următorul text: „Terorist? Susțin mesajul băieților.”, scrie Playtech.ro.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

  1. Nu PRO-TV-ul a imbecilizat România! Ci doar lipsa de cultură și dorința (nu doar a românilor ci a naturii umane indiferent de naționalitate) de a fi orice altceva decât ceea ce suntem! Adică OAMENI ! Redresarea nu vine decât din interior : FII CEEA CE EȘTI ! NU CEEA CE AI VREA SĂ FII ! ADICĂ FII OM, DACĂ N-AI ÎNȚELES CE EȘTI PÂNĂ ACUM !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate