ACTUALITATEPeste 220.000 de vizualizări în 48 de ore pentru piesa antisistem a...

Peste 220.000 de vizualizări în 48 de ore pentru piesa antisistem a trupei „La Familia”. Cântecul „Terorist” a fost deja CENZURAT pe un site al ProTV

Cântecul „Terorist” lansat de trupa „La Familia” acum două zile a înregistrat un succes semnificativ printre internauți.

Numai pe youtube, piesa a strâns peste 220.000 de vizualizări în 48 de ore.  Succesul cântecului vine în ciuda faptului că nu a fost promovată de mainstream media, așa cum au și intuit cei doi componenți ai trupei „La Familia”, în mesajul care însoțește clipul oficial.

Mai mult, o știre care anunța piesa pe siteul sport.ro (din trustul ProTV), a fost ștearsă de pe portal.

Știrea fusese publicată ieri (foto jos), dar între timp, la adresa respectivă nu se mai găsește. Iată dovada: https://www.sport.ro/stiri/https-www-protv-ro-muzica-la-familia-terorist-oana-marinescu-melodie-noua-videoclip-html.html

În schimb, piesa a fost distribuită pe rețelele de socializarea de liderul AUR, George Simion, alături de următorul text: „Terorist? Susțin mesajul băieților.”, scrie Playtech.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

  1. Nu PRO-TV-ul a imbecilizat România! Ci doar lipsa de cultură și dorința (nu doar a românilor ci a naturii umane indiferent de naționalitate) de a fi orice altceva decât ceea ce suntem! Adică OAMENI ! Redresarea nu vine decât din interior : FII CEEA CE EȘTI ! NU CEEA CE AI VREA SĂ FII ! ADICĂ FII OM, DACĂ N-AI ÎNȚELES CE EȘTI PÂNĂ ACUM !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...