ACTUALITATEPeste 1,2 tone de alimente primite de sărbători de românii din Franța,...

Peste 1,2 tone de alimente primite de sărbători de românii din Franța, distruse de polițiștii francezi

Polițiștii din orașul francez Nisa au distrus, săptămâna trecută, peste 1,2 tone de alimente trimise din România și Republica Moldova, scrie FranceBlue.fr.

Presa franceză vorbește despre interceptarea unor „transporturi ilegale”, prin intermediul cărora coletele cu mâncare au fost transportate fără să se respecte normele sanitare.

Astfel, scrie presa franceză, au fost interceptate trei camioane și o mașină, din România și Moldova.  În urma controalelor, au fost descoperite 1,2 tone de alimente, circa 250 de litri de alcool și 234 de pachete de țigări, aspiratoare și scaune. Alimentele au fost distruse, alcoolul confiscat, iar aparatele de uz casnic au fost returnate.

Românii au criticat prin comentarii postate pe Facebook faptul că polițiștii francezi au distrus pachetele trimise de sărbători celor care muncesc în Franța.

„Câtă muncă și iubire distruse fără noimă! Revoltător!”, a comentat cineva.

„Cei care scrieți aici și sunteți de acord cu ceea ce se întâmpla, clar nu aveți o parte din familie plecată in străinătate. Când ești departe de cei dragi, orice primesti de acasă mai ales in preajma sărbătorilor, te bucura”, a comentat o tânără stabilită în Franța.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...