sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEPeste 1.000 de oameni au protestat la Viena împotriva autorităților germane care...

Peste 1.000 de oameni au protestat la Viena împotriva autorităților germane care au luat, fără preaviz, copiii familiei Furdui. Printre participanți, Robert Sighiartău, lider PNL

Peste 1.000 de oameni au participat sâmbătă, 9 octombrie, la un protest împotriva autorităților germane, mai precis a Jugendamt (instituția de protecție a copilului din Germania), pentru că aceștia au luat, fără preaviz, copiii familiei Furdui.

Conform organizatorilor, Jugendamt a luat cei șapte copii ai familiei Furdui – dintre care cel mai mic are doar un an – fără preaviz și fără anchetă socială.

„Familia Furdui este o familie de români care locuiește în Germania de nouă ani. Familia are 7 copii: David – 15 ani, Naomi – 14 ani, Estera – 13 ani, Natalia – 12 ani, Ruben – 11 ani, Albert – 9 ani și Lea – 1 an. Petru lucrează în domeniul instalațiilor și amenajărilor interioare, iar Camelia este casnică, dedicând tot timpul îngrijirii și creșterii copiilor.
În data de 26 aprilie 2021, statul german, prin instituția de protecție a copilului, Jugendamt, le-a confiscat copiii fără preaviz și fără o anchetă socială. În acest moment, aceștia sunt ținuți nejustificat în două cămine, iar fetița cea mică într-o familie surogat”, se arată în comunicatul trimis pe adresa R3media.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Copiii și-au exprimat pe diverse căi dorința de a veni acasă și de a fi împreună cu părinții, dar acest lucru nu este luat în considerare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Jugendamt nu a oferit părinților absolut niciun ajutor sau consiliere cu privire la ce ar trebui îmbunătățit în relația dintre părinți și copii. Nu oferă sub nicio formă sprijin în direcția reîntregirii familiei, dimpotrivă, încearcă pe orice cale să îndepărteze copiii de părinți.
Până la această oră nu sunt clare și explicabile câteva aspecte privind toată procedura de confiscare a celor 7 copii: autoritatea extremă și abuzivă a Jugendamt; lipsa unor evidențe de abuz fizic sau psihic din partea părinților, înainte sau după luarea copiilor; îngrijirea precară de care are parte micuța Lea în familia surogat (de nenumărate ori este plină de vânătăi pe corp); presiuni asupra părinților să le spună copiilor să nu se mai gândească la casă, cât și presiuni asupra copiilor să se obișnuiască la cămin; lipsa unor măsuri și a unui plan de reîntregire a familiei și presiuni asupra părinților să nu facă publică situația, precizează comunicatul.

În cadrul protestului au luat cuvântul reprezentanți ai comunității române din Austria și Germania: Ioan Vlas, Președintele Gemeinde Gottes Austria, Ion Pădurețu, Secretarul Gemeinde Gottes Austria, Ștefania Măcelar, Organizatorul protestului, Jan Ledochowski, Reprezentant al Primăriei din Viena și alții.

Din România au luat cuvântul Viorel Iuga, Președintele Uniunii Baptiste din România și Robert Sighiartău, Deputat în Parlamentul României și secretar general al PNL, care și-au exprimat consternarea cu privire la acțiunile autorităților germane și solidaritatea cu Familia Furdui.

Pentru mai multe informații accesați pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui sau website-ul oficial https://furduifamily.org

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Prea multi copii si albi. este un razboi impotriva rasei albe. daca erau musulmani nu se atingea nimeni de ei. se pregateste o societate distopica absurda cum este china, in care omul apartine “statului” ca si toate posesiile sale. traim un cosmar. se aplica experimentul bavernet din finlanda si norvegia. in aceste tari oamenii aproape nu mai fac copii, rasa alba fiind “completata” anual cu migranti. gandurile noastre catre familia Furdui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate