ACTUALITATEPentru știința lui Fritz: Ungaria și Croația și-au pus garduri la granița...

Pentru știința lui Fritz: Ungaria și Croația și-au pus garduri la granița cu Serbia, au mărit efectivele la frontiere și astfel au deviat fluxul de migrație spre România

În aprilie 2021, primarul Timișoarei, Dominic Fritzdăruit României de marele bolnav al Europei numit Germania, se declara surprins de nivelul ridicat al fluxului migrațional din zonă. Migrația ilegală, un fenomen care este luat în serios în toate statele vecine, a ajuns în România nefuncțională a lui Klaus Iohannis doar o piesă grotescă de teatru cu actori mediocrimigranții care au aplicat pentru azil în Grecia dar care au fost lăsați discret de autoritățile elene să iasă din țară (deși ei ar fi trebuit să aștepte soluția pentru solicitarea de azil), ajung în grupuri la granița Ungariei cu Serbia, găsesc un gard de 170 km lungime și patrule sporite, și pentru că frontiera Croației este blocată de asemenea cu garduri și fluviul Dunărea, ei se îndreaptă spre frontiera României, care este cvasi- pustie: ca un exemplu, potrivit Poliției de Frontieră, sectorul Timișoara e patrulat de doar 8 echipaje(!!!, n.n.). Sosiți în România, migranții aplică din nou pentru azil, așteptând eventual oportunitatea să traverseze ilegal granița românească spre Ungaria.

În acest curios context

… ipoteza că fenomenul migrației ilegale este încurajat direct de la nivel înalt, dinspre Guvern și Palatul Cotroceni- instituții parazitate după 2015 cu roboței neomarxiști, îndopați ideologic de lozincile „Frontiere Deschise” („Open Borders„, lb. engl. in orig., n.n.) este perfect plauzibilă și verificabilă.

Continuarea este pe blogul jurnalistului Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Fritz o să meargă să-și facă poze cu niște imigranți portretizati ca „refugiați”, va stoarce lacrimi și va bifa la virtute socială și la mama Tereza pe banii noștri apoi costurile social-financiare rămân pe capul nostru.

    Prostimea hippsterilor naivi o să sharuiască masiv ce bun la corasson e Fritz, isi vor face poze cu migranții ca și cu niște căței salvați , se vor poleii ca oameni mirobolant de buni pe rețele…

    Ghetto-ul va crește și la un moment dat va exploda pe capul timișorenilor, ba un furturi, ba scandaluri, ba un viol sau două și la un momentat dat o crimă, poate chiar un atac jihadist in inima orașului de către un tânăr neințeles și marginalizat care „s-a radicalizat”….

    Prostia se plătește insă de obicei de oameni nevinovați. La Fritz ajunge mai greu că el e baricadat bine, are grijă de el poliția și serviciile germane. Tot cetățenii nevinovați vor plăti costul migrării haotice.

  2. Migrația trebuie pusă sub lege, de aceea sînt plătiți acești neica nimeni aduși din toată lumea să fie primari în Romnika, dealde Clotilda, Frițu și alți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...