luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRI„Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate“, ultima...

„Pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate“, ultima găselniță a primarului USR de la Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, începând de vineri va funcționa un centru de vaccinare mobil la Piața Obor, iar fiecare persoană imunizată va primi și „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil «cea mai vizitată» de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor «mici de la Obor» vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a anunțat primarul Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că centrul va fi deschis vineri:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza.

Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a precizat primarul Radu Mihaiu, potrivit g4media.

În campania electorală, USR-PLUS s-a promovat prin diferența partidului față de PSD ,care obișnuia să dea găleți cu alimente oamenilor în scopul atragerii acestora la urne. Se pare că, de această dată, USR-PLUS face exact același lucru pe care PSD, în altă conjunctură, îl făcea acum câțiva ani.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Parchetul nu ii anchetează pentru dare de mită contra accept vaccin și cât de idiot sa fii sa îți pui viața în pericol pentru 3-4 mici.sunt convins că foamea e mare în popor,dar nici să mă când atât de ieftin nu se poate.nu îi întreabă nimeni de la ANAF de unde până unde au grataragii bani să acopere ,,gratuitatea”a 50-60.000de mici,întreb pentru un prieten?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE