ACTUALITATEPentru deputatul USR Iulian Bulai, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este „Domnitorul”

Pentru deputatul USR Iulian Bulai, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este „Domnitorul”

Deputatul Iulian Bulai (USR) consideră că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este „Domnitorul” în relația cu statele naționale.

Bulai a comentat angajarea Andreei Moldovan, fost secretar de stat la Ministerul Sănătății, la OMS.

„Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizația Mondială a Sănătății la Geneva.
Unde a scuipat boierul, a pupat domnitorul! Așa zicem noi, moldovenii.
Zeci de mii de români părăsesc țara și lucrează cu succes afară, pentru că aici li se dă cu piciorul.
Un caz în plus. Dacă i se întâmplă unui profesionist, vremelnic ministru secretar de stat, evident că i se poate întâmpla și unui IT-ist, asistent medical, șofer sau cercetător.
Acest tratament meschin față de resursa umană din România trebuie să înceteze”, a scris Bulai pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

USR-istul a încercat să parafrazeze o frază scrisă într-o poveste de Ion Creangă, „Moș Ion Roată și Cuza Vodă”, în care principelui unirii îi este atribuită următoarea replică: „Du-te și spune sătenilor dumitale, moș Ioane, că, pe unde te-a scuipat boierul, te-a sărutat domnitorul țării și ti-a șters rușinea”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Un imbecil acest bulai, dresat să știe ce spune în fiecare moment. A cerșit pe străzi în Occident, acu tot cerșetor a rămas dar la cei care îl comandă

  2. este al lui, nu al nostru. nenea cu caluuuu’ ???? auzi ??? ia du-te in norvegia si fa pe statuia ca numa’ la asta se pare ca esti util !!!

  3. Cine l-a votat pe acest Bulă,nimeni nu vrea să mai recunoască , că prin votul lor au adus pe capul nostru aceste lăcuste care rod la temelia neamului românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT