joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEPentru ce ne pregătim? O delegaţie de medici militari americani a vizitat...

Pentru ce ne pregătim? O delegaţie de medici militari americani a vizitat mai multe spitale din nord-estul României

O delegaţie de medici militari americani a inspectat mai multe spitale din nord-estul României. În Iaşi au mers la Spitalul Sfântul Spiridon şi la Spitalul Militar. În Botoşani au inspectat cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, Spitalul Judeţean de Urgenţă, conform Monitorul de Botoşani, citat de BZI.

Vizita la spitalul din Botoşani a durat de la 9 dimineaţa până în jurul prânzului.

„SJU a fost vizitat de un grup de medici de la Ambasada SUA în România. Vizită a fost organizată prin DSP Botoşani. Grupul de medici a vizitat UPU, laboratorul de analize medicale din sediul central, laboratorul de radiologie şi imagistica medicală, secţia de Ortopedie şi traumatologie şi secţia de AŢI. La final au declarat că au fost încântaţi de modul de organizare, funcţionare şi dotare a secţiilor”, a precizat economista Doina Cabă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, conform BZI.

Poziția geografică duce cu gândul la războiul din Ucraina.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Şi eu cred că e vorba de războiul din Ucraina.
    Cândva în cursul săptămânii viitoare ar trebui să înceapă contraofensiva ucrainiană în Zaporojia şi îmi închipui că se aşteaptă să aibă pierderi mari, implicit să apeleze la vecini ptr. a-şi salva răniţii.
    Întrebarea este altă: de ce nu s-au interesat sataniştii care ne conduc de starea spitalelor din România până să aibă ucrainienii nevoie de ele? Răspunsul e evident. De ce anume continuăm să îi votăm şi să îi ţinem la putere în condiţiile în care ei ne vor morţi, nu e nici pe departe evident.

  2. Au ajuns americanii fara razboi sefi la noi in tara. Nu mai avem secrete fata de ei. Totul li se seveste pe tava. De fapt cred ca au vrut sa ia la cunostinta ce au cucerit! Noi romanii nu prea avem acces in spitale in schimb americanii primiti cu pres rosu la intrare. Spitalele arata capacitatea tarii de a mentine populatia activa. Nu e indicat sa arati aceste”capacitati de lupta” oricui. E trist ca multi nu vad realitatea care ne inconjoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate