joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATE„Penisul ei” - cea mai Orwelliană expresie a zilelor noastre

„Penisul ei” – cea mai Orwelliană expresie a zilelor noastre

‘Penisul ei’ a revenit. Chiar când credeai că ciudații l-au ascuns, iată-l din nou, întins pe toate paginile ziarelor. O ‘femeie transgender’ s-ar fi ‘jucat cu penisul ei’ în fața a două fete mici, relatează Daily Echo săptămâna aceasta. „Ea” ar fi „iubit” să expună „penisul ei” minorilor, susține Portsmouth News.

Această „femeie de 56 de ani, angajată la un magazin de caritate”, este acuzată că și-ar fi expus „penisul” în fața copiilor înfiorați, afirmă Talk TV. „Penisul ei”, spun toți, iar și iar, ca membrii ai unei secte lunatice, fără să aibă habar cât de dezechilibrat sună pentru cei dintre noi care știm că singurul pronume posesiv care ar trebui să apară înaintea cuvintelor ‘penis’, ‘penis’, ‘todger’ și ‘knob’ este ‘lui’.

Se vorbește despre cazul Samanthei Norris, care este un bărbat. Știm că este un bărbat pentru că are un penis. Domnul Norris – da, domn – este acuzat că și-ar fi expus penisul – da, al lui – în fața a două fete de 11 ani.

El este judecat la Southampton Crown Court. Mai rău decât adularea mediatică, post-adevăr a domnului Norris și a convingerii lui iluzorii că este o femeie, este indulgența instanței față de o astfel de nebunie antisocială. Procurorul a spus că ‘Domnișoara Norris’ este ‘în tranziție’ și ‘ea are un penis’, iar în ziua respectivă, ‘ea era goală’ și ‘se bucura de goliciunea ei’ și ‘cu siguranță își manipula penisul’.

Nu, nu ‘ea’ nu făcea asta -, ci el făcea. Ce s-a întâmplat cu expresia „adevărul și numai adevărul”?

Rămâne de văzut dacă domnul Norris este vinovat de expunere indecentă. Dar știm dincolo de orice îndoială rezonabilă că media, sistemul de justiție și aproape toate celelalte aripi ale blestematului nostru sistem, sunt vinovate de înșelăciune indecentă. Ne manipulează.

Norris ar fi tras jos ‘pantalonii’ și ar fi expus ‘penisul ei’ la fetele care treceau pe lângă ‘fereastra casei ei’, spun ziarele. Ce-i asta? Sacrificarea adevărului pe altarul ideologiei. Asta ar putea să bucure minoritatea gălăgioasă care crede, în mod delirant, că poți avea un penis și totuși să fii femeie, dar ne face pe ceilalți să credem că dacă nu ne spun adevărul nici măcar despre un presupus agresor sexual, de ce ar trebui să credem orice altceva ne spun ei, vreodată?

Nimic nu surprinde mai bine deranjarea morală a timpurilor noastre decât acele două cuvinte, ‘penisul ei’. Este o frază atât de falsă, un neadevăr atât de abominabil, o afirmație lașă care pare să fie concepută pentru a respinge atenția mulțimii prin demonstrarea credinței neclintite în noile ideologii.

Faptul că un termen atât de sexist, nesțiințific iese acum din gurile multora din membrii elitei noastre – presa, poliția, instanțele judecătorești – ar trebui să ne înfioare pe toți. Deoarece confirmă victoria identității asupra adevărului. Confirmă că totul – chiar și știința, chiar și logica – se supune acum validării auto-iluziei individuale. Reprezintă nimic mai puțin decât răzbunarea iraționalității împotriva iluminismului.

‘Penisul ei’ este pretutindeni. În ziare de referință, în transcrieri judiciare. Auzim despre ‘femeia’ care și-a expus ‘penisul… parțial erect’ într-un spa din Los Angeles.

O doamnă cu o erecție? Acum le-am auzit pe toate. Înotătoarea Lia Thomas ar fi scos ‘penisul ei’ într-un vestiar pentru femei.

New York Times se extaziază asupra ‘artiștilor queer indigene’, dintre care unul pozând doar cu o ‘coroană mare de pene’, cu ‘penisul ei arcuindu-se vesel în sus’.

Singurul lucru vesel aici este disprețul arogant al New York Times față de realitatea biologică. Nicio lună nu trece fără articole de știri despre vreo ‘femeie’ oribilă care își expune ‘penisul’.

Ca ‘fosta soldată’ care și-a ‘ridicat fusta’ și și-a ‘expus penisul’ înainte de a folosi un ‘coș de gunoi ca jucărie sexuală’. Cât de nefiminin.

Cultul „penisului ei” a cucerit și sistemul juridic, cu consecințe dezastruoase.

„Penisul ei era erect și ieșea deasupra pantalonilor”, spun, în mod nebunesc, procurorii despre violatorii bărbați. Anul trecut, un bărbat care se consideră femeie a fost găsit vinovat de viol și condamnat la nouă ani de închisoare.

‘Pe tot parcursul procesului’, a scris Carole Malone pentru „Express”, ‘tribunalul s-a referit la el ca “ea” și a discutat cum “ea” a folosit “penisul ei” pentru a comite violul. Am devenit nebuni?’

Da. Da am devenit. Să-i oblige pe victimele feminine ale agresiunilor sexuale să se refere la atacatori ca ‘ea’ este cel mai de jos punct al woke-ness-ului. Este o societate bolnavă într-adevăr aceea care apreciază mai mult stima de sine a violatorilor decât dreptul femeilor de a spune adevărul despre experiențele lor.

Delirul ‘penisului ei’ interferează cu totul, chiar și cu statistica infracțiunilor. Când bărbații care violează, se dezbracă sau comit alte infracțiuni sexuale sunt numiți flatant ‘femei’, adevărul despre astfel de infracțiuni – că sunt comise în mare parte de bărbați – este ascuns.

Țineți minte când New York Times și BBC au relatat ambele cazul unei doamne în vârstă care a ucis și decapitat o altă femeie? ‘A ucis’ femeia în ‘apartamentul ei’, au spus.  Abia în ultimul rând al articolului BBC că am aflat că această ‘femeie’ este de fapt un bărbat. Și acestea sunt aceleași elite arogante care ne predica mereu despre ciuma dezinformării.

‘Penisul ei’ este cea mai frază orwelliană a timpului nostru. Este la fel de ofensator pentru rațiune ca și ‘2 + 2 = 5’. Orice ziar și instituție care folosește acest termen perfid plasează propaganda înaintea adevărului. Asemenea slugilor din Ministerul Adevărului al lui Orwell care rescriu articolele vechi din ziare pentru a le face să se potrivească mai bine cu ideologia actuală a partidului, ei șterg faptele obiective și le înlocuiesc cu dogmă fabricată.

Mai rău, vânează pe cei care preferă adevărul în locul minciunilor lor, pe cei care refuză să se închine nebuniei religioase a ‘penisului ei’. Îi numesc ‘TERF-uri’ și încearcă să-i gonească din societatea civilizată.

Urmăriți cazurile lui Maya Forstater, Rosie Kay, Allison Bailey, Jo Phoenix și prea mulți alții pentru a-i menționa pe toți, găsiți vinovați de erezie împotriva cultului ‘penisului ei’, împotriva iluziei transgender.

Alarmant, stânga aclamă această persecuție a celor care spun adevărul. Urmăriți pe fostul radical Billy Bragg care petrece acum mai mult timp agresând femeile care susțin că sexul este real decât cântând despre Greva Minerilor.

„Cred că angajatorii au dreptul să acționeze în astfel de circumstanțe”, a spus el despre concedierea scandaloasă a autoarei pentru copii, Gillian Philip, pentru „crima” de sprijinire a lui JK Rowling.

Ar trebui să-l numim Billy din clasa conducătoare, trădătorul care a trecut de la compunerea cântecelor de protest la sprijinirea acțiunilor clasei capitaliste împotriva femeilor impertinente care protestează împotriva ‘penisului ei’ și altor vrăjitorii moderne.

Da, este în regulă să râzi când vezi ‘penisul ei’ în ziare. Dar să nu pierdem din vedere ce este în joc aici: dreptul nostru de a spune adevărul.

Dreptul nostru de a spune că realitatea măsurabilă și obiectivă contează mai mult decât sentimentele bărbaților cu sâni falsi. Dreptul nostru de a spune că dacă ai un penis sau l-ai avut și l-ai eliminat, nu ești o femeie și nu vei fi niciodată. Dacă libertatea înseamnă ceva cu adevărat, înseamnă dreptul de a spune ‘penisul lui’.

Articol scris de Brendan O Neill, pentru Spiked

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Trăim într-o lume schizoidală. guvernată de impotenți sexuali, mintali și alți tăiați împrejur, a căror demență provine din tăierea avraamică a sexului bărbătesc, uneori și a clitorisului sau altor părți ale celui femeiesc, etc. Sinagoga iudeo-khazaro iudaică, diversele biserici cretino-creștine și moscheile de toate culorile sunt la originea diverselor forme de demență, de care suferă și au suferit indivizi ca Soros, Klaus Schwab, Karl Marx-Mordekhai, David-Nijeradze-Stalin-Cjizdov-Djugașvili-Visarionovici, Bill Gates, Lenin, cadavrul ambulant Joe Biden ce împute America și lumea întreagă, etc. Pentru demenții aceștia ar trebui create rezervații speciale, ca cele din SUA, în care au fost exterminați adevărații americani

  2. Usereii si Repereii vor fi foarte incantati pana la extaz sa citeasca articolul asta si sa-si imagineze ce e descris in el.

    In afara de asta, in lumea psihopata woke-elghibiti, in afara de situatia de aici, cu madularul “ei” – adica “lui, care se crede o ea” – mai e si chestia ca un barbat gay care e “impreuna” cu “o femeie trans”, atentie, nu e gay, ci “e hetero!”… Ca doar e impreuna cu “o femeie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE