ACTUALITATEPe înțelesul lui Fritz: De ce este migrația mare la Timișoara

Pe înțelesul lui Fritz: De ce este migrația mare la Timișoara

MIGRAȚIA ESTE MARE LA TIMIȘOARA DEOARECE MIGRANȚII CER AZIL LA INTRAREA ÎN UE APOI SE ÎNDREAPTĂ SPRE ROMÂNIA UNDE REPETĂ CEREREA: PE LEGISLAȚIA COMUNITARĂ, GRECIA ȘI BULGARIA AU DREPTUL SĂ REFUZE CERERILE BUCUREȘTIULUI DE RETURNARE A LOR.

În iunie 2021, publicația noastră solicita Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) să explice un fenomen curios, care contribuie eventual la aglomerarea frontierelor României (în special cea dinspre Serbia) și care îl făcea pe primarul de Timișoara, Dominic Fritz– dăruit României de marele bolnav neomarxist al Europei numit Germania– să ceară cu disperare „ajutor guvernamental” după intrările masive de migranți ilegali: era vorba, eventual, de faptul că migranții care intră ilegal în țară cereau azil în România, după ce anterior ceruseră același lucru în prima țară pe unde intraseră în UE (în cazul de față, Grecia sau Bulgaria).

Continuarea, pe blogul lui Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...