ACTUALITATEPe 8 martie, pr. Dan Damaschin a pornit Centrul medico-social pentru Mame...

Pe 8 martie, pr. Dan Damaschin a pornit Centrul medico-social pentru Mame „Veronica”

Părintele Dan Damaschin a anunțat că pe data de 8 martie a pornit la drum „Centrul Medical pentru Mame” Veronica, informează agenția Basilica.

„A îngăduit Dumnezeu ca astăzi, de ziua oficială a doamnelor și domnișoarelor, (mame și viitoare mame, precum și mame spirituale – c-așa am fost învățați odată) să punem început bun unui proiect copleșitor prin complexitatea, inovația și resursele necesare”, a scris clericul pe Facebook.

Ideea i-a venit preotului după ce s-a întâlnit cu Veronica, o mamă cu cinci copii, care a trecut la cele veșnice pe 26 februarie. Astfel, părintele a decis să pună bazele unui centru social dedicat tuturor mămicilor, la care să-și permită investigații sau tratament, indiferent de situația materială.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Chiar dacă suntem depășiți din toate punctele de vedere, suntem încredințați că dragostea și spiritul de sacrificiu de care dau dovadă mamele, cu mila Domnului de Sus, ne vor inspira și ajuta să ridicăm și să finalizăm un astfel de proiect”.

„Avem nevoie de «VERONICA» pentru ca toate mamele lipsite de asigurări sau sprijin financiar să fie tratate ca adevărate eroine, mai ales atunci când șubrezite tocmai de jertfa maternității, trebuie ajutate să-și crească pruncii”.

„«VERONICA» nu va fi doar o policlinică cu cabinete din toate specialitățile, ci va fi un loc unde credința și demnitatea fiecărei mame va fi pusă mai presus decât cultura și starea ei socială”.

Părintele Dan Damaschin a explicat de unde numele de „Veronica”.

„„Dacă nu ați ajuns deja la Google, Veronica este, mai întâi de toate, femeia bolnavă de scurgere de sânge, care numai atingându-se cu credință de haina Domnului Iisus Hristos a dobândit vindecare”, explică Pr. Dan Damaschin.

„Iar în traducere, fie că vorbim de latină – Chipul cel Adevărat, fie că vorbim de greacă – omul credincios ce biruie răul, VERONICA ne duce obligatoriu în fața Domnului Iisus Hristos, Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, Dătătorul de sănătate și mântuire”.

Cei care vor să doneze o pot face aici:

Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
Cod Swift: BTRLRO 22

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com
MoneyGram, Western Union, RIA: Damaschin Ana

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT