luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRIPe 23 mai, CEDO va condamna România pentru nelegalizarea parteneriatului între persoane...

Pe 23 mai, CEDO va condamna România pentru nelegalizarea parteneriatului între persoane de același sex. Lobby-ul LGBT exultă deja, ce vor face creștinii Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă?

Pe 23 mai, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) va pronunța o hotărâre în cauza ridicată de activiștii LGBT împotriva României, pe motiv că țara noastră nu recunoaște parteneriatele sau căsătoriile între persoane de același sex.

În proporție de 99,9%, CEDO va condamna România, urmând să emită o hotărâre conform căreia țara noastră va trebui să legifereze cumva parteneriatele între homosexuali și/sau lesbiene.

În acest caz există deja un precedent, petrecut în cazul Rusiei. Și în acea speță, CEDO a condamnat țara respectivă, pentru că nu a legiferat o formă de parteneriat între persoanele de același sex, după cum relata R3media la vremea respectivă.

Hotărârile Curții, însă, nu pot fi implementate decât de statele naționale. Altfel spus, Parlamentul României este cel care decide dacă va transpune în lege/legi, decizia CEDO.

Activiștii LGBT exultă deja. Asociația Accept, cea care a instrumentat cauza, a anunțat deja că pe 23 mai „CEDO va pronunța o hotărâre istorică privind familiile formate din
persoane de același sex”.

De pe 23 mai, Parlamentul României, în care majoritatea este deținută de coaliția PSD-PNL, are două opțiuni: să ignore hotărârea CEDO, dar să respecte voința majorității românilor sau să facă invers.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă,  s-a declarat un creștin practicant, afirmând chiar că teama sa numărul 1 este să nu moară neîmpărtășit.

La fel, președintele PSD și viitorul premier al României, Marcel Ciolacu,  s-a dus recent în Sfântul Munte Athos(foto).  El postează regulat poze cu biserici și recent a declarat că „suntem creştini, ne-am crescut copiii în valorile creştine”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE