duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEPe 13 iunie, miting în memoria „golanilor” din Piața Universității

Pe 13 iunie, miting în memoria „golanilor” din Piața Universității

Mai multe organizații non-guvernamentale organizează, marți,13 iunie, ora 19:00, un marș in memoria acelora pe care, în 1990, sistemul i-a etichetat drept “golani”.

Conform organizatorilor, marșul va avea loc, pe traseul Piața Revoluției – Piata Universității,

„Același sistem, alcătuit din urmașii comuniștilor, care se află acum la conducerea țării, în partide și instituții de forță, aplică în prezent aceeași rețetă – denigrarea și etichetarea apărătorilor Libertății drept “conspiraționiști”, “antivacciniști” “putiniști”, etc.

In anii ’90, studențimea a reprezentat o autentică forță anticomunistă. In 30 de ani universitățile au devenit promotoare ale neomarxismului globalist și ale unui agresiv antinaționalism care-și concentrează atacurile asupra familiei, tradițiilor, suveranității naționale și libertăților cetățenești, precum și asupra școlii, care este treptat transformată într-un spațiu al propagandei LGBT.

In acest moment este nevoie de acțiune radicală din partea societății civile, deoarece războiul se poartă în primul rând pentru mințile și sufletele copiilor noștri.

Toți cei care înțeleg pericolul în care ne aflăm, ca neam și ca țară, sunt așteptați marți în Piața Revoluției, nu doar pentru a comemora, ci și pentru a semnala că societatea civilă este vie și se va opune răului care ni se pregătește”, sună comunicatul trimis pe adresa redacției.

Organizatori: N.O.I. (Neam Onoare Identitate), H&P (Honor et Patria), Camarazii, Legitimă Apărare și Starea de Libertate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Societatea civila trebuie curatata de molima extremismului de stanga (secta Rezist, Tineri maniosi, anarhisti, neomarxisti, LGBTisti) si a propagandei neoconservatoare/neoliberale (GDS, basistii corporatisti, boierii mintii, “teologii” care vor schimbarea calendarului).
    Societatea civila trebuie sa redevina nationalista si suveranista.
    Toate universitatile umaniste din Romania sunt infestate de neomarxisti, neocomunisti si anarhisti. Profesorii de la Facultatea de Litere de la UBB fac propaganda comunista spunandu-le studentilor ca comunismul nu a fost asa de rau, ca a facut si lucruri bune, ca noi nu suntem in stare sa analizam obiectiv (adica pozitiv) comunismul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE