ACTUALITATEPatrick Andre de Hillerin scrie despre efectele secundare ale vaccinului: Moartea, forma...

Patrick Andre de Hillerin scrie despre efectele secundare ale vaccinului: Moartea, forma ușoară a îmbolnăvirii

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin atrage atenția asupra faptului că vaccinul împotriva Covid-19 este primul care nu ne ferește de contractarea unei boli, ci doar ar putea aduce o formă ușoară a bolii.

Într-un editorial din Libertatea, Hillerin spune că nimeni din persoanele responsabile cu promovarea vaccinării nu au avertizat că există riscul de deces după vaccinare.

„Vaccinul nu te ferește de boală, dar dacă te vaccinezi, vei face o formă ușoară”. Odată cu apariția vaccinurilor împotriva Covid 19 am aflat pentru prima oară acest lucruri despre vaccin. Știam, căci așa ni se spusese zeci de ani, că vaccinurile ne protejează de boli. Că uneori trebuie să refacem un vaccin, după o anumită perioadă de vreme, pentru a ne reînnoi imunitatea. Dar nu ni se mai spusese niciodată că un vaccin nu ne ferește de contractarea unei boli. Pentru profani, vaccinurile împotriva Covid 19 au adus această noutate informațională. Am înțeles, așadar, că s-ar putea să ne îmbolnăvim chiar dacă ne-am vaccinat, că nu este o tragedie și nici ceva neobișnuit. Dar, chiar dacă ne îmbolnăvim (deși sunt șanse mai mici, acum, dacă ne vaccinăm), nu vom avea în niciun caz o formă gravă a bolii, nu vom muri din cauza infectării cu SARS CoV-2. Nu am auzit nici un medic, nici un singur specialist spunând că există riscul de deces la persoane care s-au vaccinat și apoi au contractat boala. Pur și simplu, singurul risc este acele al unei forme ușoare de boală. Ei, bine, comunicarea pe această temă este departe de a fi una onestă”, a scris el în Libertatea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El citează un raport al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), conform căruia, până la 9 mai, dintre persoanele care au fost testate aproape jumătate au avut un test pozitiv de infecție cu SarsCov-2.

Același document arată că 488 de persoane vaccinate au decedat din cauza infecției cu SarsCov-2, după cum informa R3media la vremea respectivă.

„Astfel, 414 persoane vaccinate doar cu o singură doză au decedat în urma infectării cu SARS CoV-2. Tot în urma infectării cu SARS CoV-2 au decedat și 74 de persoane vaccinate cu ambele doze. Acestea sunt informațiile seci, comunicate de către statul român, prin intermediul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, informații pe care le puteți consulta și domniile voastre pe site-ul instituției respective. Deși acest text apare în categoria „Opinii”, nu am absolut nici o opinie de exprimat, nici o părere personală pe care să simt nevoia să o comunic. Îndrăznesc, totuși, să adresez o rugăminte responsabililor cu comunicarea despre evoluția pandemiei și a campaniei de vaccinare, precum și specialiștilor de toate felurile: încetați să ne mai spuneți că cei vaccinați riscă cel mult să contracteze boala într-o formă ușoară. Atâta vreme cât nu există informații credibile de pe lumea cealaltă, nu putem considera moartea o formă ușoară a niciunei boli”, a concluzionat Hillerin.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...