ACTUALITATEPatrick Andre de Hillerin îi numește „prostituate bătrâne” pe Cristian Pantazi și...

Patrick Andre de Hillerin îi numește „prostituate bătrâne” pe Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă, pentru felul în care și-au schimbat atitudinea față de Iohannis: Înghițiți și ștergeți-vă la bot

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin îi numește „prostituate bătrâne” pe fondatorii siteului G4Media, Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă, acuzând că și-au schimbat brusc atitudinea față de președintele Klaus Iohannis, pe care l-au apărat până acum.

El le amintește că pe vremea în care erau la Hotnews au găzduit reclame de la firma de armament Raytheon, ca să-i facă pe plac președintelui, pe care acum îl acuză de cu „câte două-trei editoriale pe săptămână”.

„De câteva săptămâni, Tămpălazi și Pantalagă scriu câte două-trei editoriale pe săptămână (în mod normal scriu un editorial la 2 luni) în care trag cu toate tunurile în Iohannis și Cîțu.
Cocalarul în geacă de rocker, marele somnoros de la Cotroceni și tot așa.
Băi, e târziu, e foarte târziu!
Când încă mai lucrați la Hotnews, nu vă deranja să luați bani de la Raytheon (care făcea mass-advertising pentru rachetele Patriot:) ca să fiți alături trup și suflet de președintele Iohannis.
I-ați sprijinit să ajungă la putere, ignorând evidențele și pictându-i în culorile cele mai roz cu putință.
Acum vă put. Acum, când e prea târziu.
Înghițiți, prostituate bătrâne! Înghițiți și ștergeți-vă la bot. Dar, mai ales, înghițiți”, a spus Hillerin.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...