ACTUALITATE Patriarhia Română a făcut publică broșura despre vaccinare pe care a pus-o...

Patriarhia Română a făcut publică broșura despre vaccinare pe care a pus-o la dispoziția preoților și enoriașilor Bisericii Ortodoxe

Patriarhia Română a confirmat că a transmis, vineri, către toate eparhiile din țară, broșura informativă Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură, oferită Bisericii Ortodoxe Române prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte, la sugestia Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, Președintele Comitetului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-Cov-2, despre care R3Media a relatat.

Conform agenției Basilica, cancelaria a trimis documentul împreună cu solicitarea de a fi pus la dispoziția personalului clerical și neclerical, „astfel încât aceștia să aibă acces în cel mai scurt timp la informațiile și clarificările oferite de specialiști, pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze”.

Cu această ocazie, agenția Basilica a făcut public și broșura în cauză, un document de 18 pagini, care se poate descărca de pe siteul Basilica.ro, de către oricine.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Reamintim că tot în cursul zilei de azi, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a confirmat că Biserica se implică în procesul de informare al clericilor și credincioșilor, cu privire la vaccinarea anti-covid.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite