ACTUALITATEPatriarhia Română a făcut publică broșura despre vaccinare pe care a pus-o...

Patriarhia Română a făcut publică broșura despre vaccinare pe care a pus-o la dispoziția preoților și enoriașilor Bisericii Ortodoxe

Patriarhia Română a confirmat că a transmis, vineri, către toate eparhiile din țară, broșura informativă Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură, oferită Bisericii Ortodoxe Române prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte, la sugestia Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, Președintele Comitetului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-Cov-2, despre care R3Media a relatat.

Conform agenției Basilica, cancelaria a trimis documentul împreună cu solicitarea de a fi pus la dispoziția personalului clerical și neclerical, „astfel încât aceștia să aibă acces în cel mai scurt timp la informațiile și clarificările oferite de specialiști, pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze”.

Cu această ocazie, agenția Basilica a făcut public și broșura în cauză, un document de 18 pagini, care se poate descărca de pe siteul Basilica.ro, de către oricine.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Reamintim că tot în cursul zilei de azi, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a confirmat că Biserica se implică în procesul de informare al clericilor și credincioșilor, cu privire la vaccinarea anti-covid.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Care Patriarhie,care Biserica Ortodoxa?Mai avem asa ceva?Unde au fost zilele astea cand niste tineri romani erau batuti cu bestialitate de politie si jandarmi fiinca nu accepta jugul anticristilor?Mucles .Sa va stapaniti casele si averile sanatosi,dragi slujitori ai Ortodoxiei.Observ pe strada ca popii si calugarii sunt cei mai zelosi purtatori ai botnitei.Problema e ca Dumnezeu nu prea ajuta lasilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...