marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEParlamentul Letoniei a declarat Rusia drept stat care sponsorizează terorismul

Parlamentul Letoniei a declarat Rusia drept stat care sponsorizează terorismul

Parlamentul Letoniei (Saeima) a declarat Rusia drept stat care sponsorizează terorismul, arată o declarație publicată pe siteul oficial al instituției.

Conform acesteia, acțiunile Rusiei în Ucraina sunt denumite terorism și declară Rusia „un stat care sponsorizează terorismul”.

„Saelma face un apel către țările UE să suspende imediat emiterea de vize turistice și de intrare pentru cetățenii ruși și belaruși”, se arată în declarație.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

De asemenea, Parlamentul arată că „Letonia recunoaște acțiunile Rusiei în Ucraina drept un genocid ţintit împotriva poporului ucrainean”.

În replică, Rusia a condamnat vehement documentul. „Ținând cont că este lipsită de orice substanță cu excepția xenofobiei animalice din spatele acestei decizii, este necesar să le spunem ideologilor că sunt neonaziști”, a reacționat Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, pe canalul ei de Telegram.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Și drept răspuns doar eterna smiorcăială de xenofobie și neonazism, atât? Nimic cum că ar fi de fapt din invidie? Slăbuț…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate