duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEParlamentul European a ajuns la un acord pentru implementarea identității digitale. Claudiu...

Parlamentul European a ajuns la un acord pentru implementarea identității digitale. Claudiu Târziu: Dacă această monstruozitate va trece de votul în plen, orice noimă a libertăților lumii de azi va fi îngropată

Parlamentul European și statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un acord privind introducerii identității digitale, a anunțat, miercuri, europarlamentarul olandez Rob Roos, citat de Rost Online.

„Au ignorat toți experții în confidențialitate și specialiștii în securitate. Ei împing totul până la capăt. Nu sunt optimist. Dar nu este încă prea târziu. Parlamentul European încă trebuie să voteze în această privință. Spuneți europarlamentarilor dvs că vă opuneți identității digitale și că doriți să voteze împotrivă”, a transmis Rob Roos.

Potrivit acestuia, în Parlamentul European urmează votul final privind introducerea identității digitale.

Președintele CNC al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a reacționat afirmând că dacă această inițiativă nu se oprește la votul Parlamentului European, atunci va însemna sfârșitul libertății.

„Globaliștii de la vîrful UE și-au dat mîna pentru a ne impune identitatea digitală și așa-zisul portofel digital. Acest instrument drăcesc va conține, în cele din urmă, toate datele despre fiecare dintre noi și va putea controla inclusiv folosirea banilor noștri, care vor fi „digitalizați”.

Trecutul, prezentul și viitorul nostru vor fi la un click distanță pentru modificare, blocare sau anulare.

Dacă această monstruozitate va trece de votul în plen al Parlamentului European, orice noimă a libertăților lumii de azi va fi îngropată.

Trebuie să fim atenți la cine va vota împotriva libertății dintre europarlamentarii români, pentru ca partidele lor să fie aspru sancționate la vot în 2024”, a scris Claudiu Târziu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Există metode simple de a te opune. Nu plăti pe internet chiar dacă la prima vedere comoditatea are de suferit. Beneficiile sunt totuși extraordinare pentru societate! Credeți că o mare firmă/ concern nu va deschide un magazin să-și vândă marfa? De pildă în orașul unde locuiesc, inițial erau 2 magazine a unui mare furnizor de electrocasnice, la un moment dat au închis unul din magazine sub justificarea creșterii achizițiilor pe net și a rămas doar un showroom unde puteai face o comandă dacă nu știai să comanzi pe net. Dacă oamenii nu ar mai cumpăra de pe net atunci vor fi nevoiți să deschidă alte magazine, noi locuri de muncă! Dacă tehnologia e folosită împotriva noastră e timpul să luăm atitudine. Cum? Nu o vom mai folosi la nivelul pe care ei și-l doresc. Doar citim presa pe internet, scriem un mesaj, un e-mail. Exclus cumpărături/ banking/ asistenți virtuali etc. E foarte simplu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE