ACTUALITATEParlamentul European, așteptat să declare Uniunea Europeană drept „zonă a libertății pentru...

Parlamentul European, așteptat să declare Uniunea Europeană drept „zonă a libertății pentru LGBTIQ”

Miercuri și joi se va dezbate și vota o rezoluție în Parlamentul European prin care Uniunea Europeană va fi declarată „Zonă liberă pentru LGBTIQ”, informează siteul oficial al instituției.

Rezoluția vine ca un răspuns la zonele libere de LGBTIQ din Polonia. La doi ani după ce primul comitat polonez s-a declarat „zonă liberă de ideologia LGBTIQ”, exemplul său a fost urmat de zeci de alte comitate, regiuni și municipii.

În acest context, rezoluția Parlamentului European se dorește o declarație care să ateste că discriminarea persoanelor din categoria LGBTIQ reprezintă o încălcare clară a valorilor fundamentale europene.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dezbaterea urmează să aibă loc miercuri, iar votul joi. Într-o rezoluție adoptată în decembrie 2019, deputații europeni au condamnat cu fermitate înființarea de „zone libere de LGBTI” în Polonia, precum și toate tipurile de atacuri în alte state membre asupra drepturilor LGBTI.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. UE se va destrama precum Yugoslavia . UE si-a dat jos masca . De fapt UE emite ” Diktate de la Bruxelles ” si obliga toate tarile sa se supuna . UE sub masca ” valorilor democratice ” indoctrineaza copii cu perversiunile LGBT . De fapt UE este sluga LGBT si procedeaza asa cum dicteaza LGBT . Natiunile Europei trebuie sa traga un semnal de alarma si sa nu ignore ceea ce se intampla . Altfel va fi mai rau decat in URSS . Va fi o dictatura a ” valorilor democratice europene ” , in fond o dictatura LGBT . UE este gata sa se destrame , datorita slugarniciei fata de LGBT . Va urma un Hu-exit , apoi Pol-Exit , SLo-Exit si se vor forma doua puteri din fosta UE : Slugarnicii fata de LGBT pe de o part , iar celelalte tari cu valori autentice vor forma o alianta precum V4 . Insa vor fi mai multe tari . Romania se pare ca se slugareste la majoritate , ca de obicei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate