ACTUALITATEParlamentul a adoptat legea bugetului pe 2021. Nu a fost acceptat niciun...

Parlamentul a adoptat legea bugetului pe 2021. Nu a fost acceptat niciun amendament

Camera Deputaților si Senatul au adoptat marți proiectul legii bugetului de stat pe 2021, in forma inițiată de Guvern, nefiind adoptate amendamente.

Au fost 234 de voturi „pentru” si 170 „împotrivă”.

„Bugetul demontează minciunile socialiștilor de la PSD. Au spus tot, in afara de adevăratul motiv: ca au fost tăiați de la buget si nu pot să mai fure. Acesta a fost singurul argument. In rest vor țipa tot anul. In rest minciuni, minciuni si iar minciuni”, a declarat șeful Executivului in plenul reunit de marți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite