marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEPărinții Alexandrei Măceșanu nu cred în versiunea autorităților privind fiica lor: Mami,...

Părinții Alexandrei Măceșanu nu cred în versiunea autorităților privind fiica lor: Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine, niciodată

Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Melencu, cele două fete de 15 ani din Caracal al căror caz a ținut capul de afiș acum doi ani, nu cred în versiunea oficială a autorităților privind soarta copilelor. Pe 24 iulie s-au împlinit doi ani de la dispariția Alexandrei.

Deși autoritățile l-au găsit responsabil pe Gheorghe Dincă pentru dispariția fetelor, acuzându-l de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte, părinții cred că fetele trăiesc și au fost traficate din țară.

„Eu vreau să-i transmit Alexandrei: Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine, niciodată, indiferent ce s-ar întâmpla ne-am da și viața pentru tine”, a spus Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, pentru Gândul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Și mama Luizei Melencu are aceleași păreri.

„Nimeni nu a făcut nimic timp de doi ani de la dispariția lor. Speranța moare ultima. Este greu, nu am cuvinte, dar sperăm și vom spera. Trăim într-un stat corupt. Numai minciuni, neadevăruri. Cred că a fost traficată, în niciun caz omorâtă, așa cum spun autoritățile statului”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu a declanșat o adevărată furtună în societatea românească. Soluția găsită de autorități, aceea de a arunca totul în spatele lui Gheorghe Dincă, un bătrân care colecta fier vechi în Caracal, a stârnit suspiciunile opiniei publice.

Conform anchetatorilor, Dincă ar fi răpit-o pe Alexandra Măceșanu, a sechestrat-o, după care i-ar fi incinerat cadavrul într-un butoi. Nimeni nu a observat, simțit sau mirosit că într-o casă din Caracal se incinerează un cadavru uman.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Suspiciunile opiniei publice au fost alimentate și de faptul că Alexandra a sunat de mai multe ori la 112, iar polițiștii au găsit casa suspectului după 18 ore.

Mai rău, Luiza Melencu fusese dată dispărută cu trei luni înaintea Alexandrei, pe 14 aprilie 2019. Abia după ce cazul Alexandrei a ajuns în atenția opiniei publice, autoritățile și-au amintit de Luiza.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. actiune de tragic de copii si tineri cu ochii inchisi si mana intinsa a securitatii criminale a Romaniei. OAMENI BUNI TREZITI-VA! TALHARII SI CRIMINALII NU EXISTA INTR-UN STAT DE DREPT DECAT CU “ACORDUL TACIT” AL FORTELOR DE “ORDINE”!

  2. Dincă are tot ce-i trebuie unui psihopat, criminal în serie după cum polițiștii carcaleni au tot miskginismul islamic și fanaru-n sânge, de la narcisismul de agă milițian până la căciuleala față de superiori și respectul față de prietenii superiorilor, afaceriști interlopi pe o mână cu justiliția loco. Le-a fost greu să îngroape tot jegul strâns în ani de dolce far niente cu salariul la zi dar în cele din urmă, cu complicitatea unor baroneți politici potriviți ethosului local, au reușit. Autointitulații “dăștepți” ai României, înțepeniți în credința că fără modelul lor oriental, care și-a “dovedit superioritatea” prin climaxul local, Dunărea Gândirii, pingelică au jucat la imagine dar sunt tot mai puțin crezuți. Episodul îmi aduce aminte de un caz mai vechi în care Securitatea a vândut o româncă, pareni-se tot din zonă, unui rege al Ciadului cu renume de canibal.Nu știu dacă mai e vie respectiva sau a ajuns în meniul sălbaticului cu pricina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE