duminică, aprilie 21, 2024
ȘTIRIParada LGBT 2021, organizată în timpul Postul Maicii Domnului. Teologi și sociologi,...

Parada LGBT 2021, organizată în timpul Postul Maicii Domnului. Teologi și sociologi, de acord: E o PROVOCARE

Asociația Accept, ONG care promovează homosexualitatea, a anunțat că festivalul „Pride” (Mândriei) dedicat acestor persoane, va avea loc în acest în intervalul 9-14 august.

După cum se știe, acea perioadă coincide cu postul Adormirii Maicii Domnului sau al Sfintei Marii, pe 15 august fiind marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului.

Decizia activiștilor LGBT vine în contextul în care, în 2019, același festival a avut loc între 14-24 iunie, iar cu un an înainte între 2 și 8 iunie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Teologul Valentin Guia consideră că mutarea acestei manifestări în plin post și cu o zi înainte de marea sărbătoare este o provocare.

„După părerea mea, clar că este o provocare. Haideți să fim onești, scopul lor acesta este, să-i întărâte pe creștini, să provoace tot felul de reacții virulente, astfel încât ei să se victimizeze și în cele din urmă, să câștige ‘electorat’.

Poporul acesta, din data de 1 august până pe 15 august și mai ales pentru că suntem acum într-o perioadă critică, vreau să vă spun că am ‘pulsul’ și știu câți oameni merg în perioada aceasta la biserică. Oamenii au nevoie de credință, pentru că guvernanții și toată lumea ne avertizează că va veni un val 4 și cu siguranță. La fel ca la Paști, a fost o afluență de creștini, pentru că acesta este adevărul. În momentul în care creștinul dă de greutate, se întoarce la biserică”, a declarat teologul pentru B1.ro.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

De aceeași părere s-a situat, oarecum surprinzător, și sociologul Alfred Bulai, care nu este cunoscut drept un prieten al Bisericii.

„În general, grupurile active civic pentru anumite tipuri de drepturi, ca să atragă atenția, fac tot posibilul să se creeze scandal. Oamenii au învățat un lucru: nu exiști în media, dacă nu există scandal. Cele două grupuri, credincioșii, respectiv LGBT, se ‘ajută’ reciproc. Se dorește conflictul”, a declarat Bulai pentru B1.ro.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. de ce trebuie sa stie oamenii normali ce fac si ce sunt ……e astea dereglate si desfranate?!

    Admin: va rugam sa folositi un limbaj civilizat.

  2. Deci ăștia in chiloți pe stradă și-au luat ei luna iunie, o minoritate minusculă ajunge umflată in media și umple ei totul cu steagul lor oricum furat. Acum se bagă și pe august desigur. Altă treabă n-au decât să se celebreze singuri o lună jumate, mândrii de sexualitatea lor

  3. As vrea sa vad un primar al Bucurestiului, cu verticalitate, care sa nu le dea voie la acesti bolnavi sa se scalambaie in public! Nicusor Dan in niciun caz nu va fi ala!

  4. Si pe cine deranjeaza asta?Autodeclaratii romani ortodocsi care se declara fani ai Bisericii vor fi ocupati cu umplerea sacosilor la market dupa care se vor baga la televizor sa urmareasca Las Fierbinti.Astia suntem.Nici ierarhii BOR nu se omoara cu firea dupa cum se vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE